Lectură de 2 minute

10 Nov 2023 - Știri și Noutăți

Black Friday 2023 la eMAG|Prima jumătate de oră de reduceri: 9 mașini și peste 250 de vacanțe vândute

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Black Friday 2023 la eMAG a început la 7:16 în această dimineață, prima jumătate de oră generând vânzări de peste 240 de milioane de lei. 

Sursa foto: eMAG

Românii s-au înghesuit la pachete turistice în această ediție de Black Friday, fiind achiziționate peste 250 de vacanțe/ nopți de cazare.

De asemenea, din cele 130 de modele auto puse la dispoziție de eMAG, nouă au fost vândute. Și aurul a fost la mare căutare, românii cumpărând până la 8:00, 930 de grame.

Nici carnea de porc nu a lipsit din ofertă, circa 7.000 de kilograme fiind vândute în prima jumătate de oră de reduceri.

În plus, categoria de produse cu cele mai multe comenzi este dată, până la această oră, de băuturi, băcănie, petshop și curățenie, semn că românii se pregătesc de sărbători.

Înființată în 2001, eMAG este un pionier al pieţei de comerţ online care a dezvoltat un ecosistem regional bazat pe tehnologie, în România, Ungaria și Bulgaria cu obiectivul de a ajuta clienții din întreaga regiune să economisească timp și bani. Cu o gamă de produse în continuă creștere pe care le pune la dispoziția clienților împreună cu partenerii din Marketplace, eMAG este locul unde oricine poate căuta și comanda orice, oricând și oriunde. Clienții din România ai platformei beneficiază de servicii cu valoare adăugată, cum ar fi aplicația mobilă, livrare rapidă la easybox, abonamentul cu livrare gratuită Genius în patru aplicații de comerț electronic (eMAG, Tazz, Fashion Days, Freshful), 30 de zile timp de retur, rambursare rapidă prin Instant Money Back, deschiderea pachetului la livrare, servicii flexibile de plată din contul eMAG/MyWallet, și aplicația de mobil.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Black Friday 2023 la eMAG|Prima jumătate de oră de reduceri: 9 mașini și peste 250 de vacanțe vândute