Lectură de un minut

29 Sep 2021 - Știri și Noutăți

Biano lansează Biano Star, un serviciu de recenzii de la clienți, pentru cumpărături de mobilier și decorațiuni

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Biano a conceput o nouă funcționalitate numită Biano Star, pentru a asista clienții din online în cumpărăturile pentru de mobilier și decorațiuni pentru casă, dar și pentru creșterea vânzărilor magazinelor din marketplace. 

Clienților verificați li se va permite să încarce fotografii cu produsele pe care le-au achiziționat prin intermediul Biano, din propriile case, astfel încât potențialii noi cumpărători să aibă referințe suplimentare și să vadă cum se integrează aceste produse în cămine reale.

Circa 75% din vizitatorii marketplace-urilor cumpără produse de la un magazin online dacă acesta are recenzii de la alți clienți.

Aproape 97% dintre consumatori declară că recenziile altor clienți asupra unui produs influențează decizia lor de cumpărare a acelui produs.

Marketplace Biano

În plus, 75% dintre cumpărătorii din marketplace-uri au încredere într-un magazin online după ce citesc toate review-urile acelui magazin. Conversiile pot crește chiar cu 270% la produsele și articolele cu recenzii ale clienților.

Funcția Biano Star este disponibilă gratuit pentru orice magazin activ pe Biano. După activarea funcției Biano Star și primirea primelor recenzii, un magazin online va fi favorizat automat în afișările din marketplace. Comercianții online de mobilă și decorațiuni interioare vor putea accesa ratingurile Biano Star printr-o analiză în panoul lor de administrare.

În luna mai, Biano a creat o nouă categorie, Biano ECO, unde utilizatorii pot găsi mobilier și accesorii sustenabile pentru casă, cu peste 9.000 de piese de mobilier și accesorii din materiale durabile și variante ecologice ale produselor de masă.

Biano.ro este un magazin online de mobilier și decorațiuni lansat în 2018 în România. La nivel mondial, Biano este prezent în 7 țări și intenționează să se extindă pe alte piețe până la sfârșitul anului 2021.

Citeste si:
5 to go pregătește lansarea mai multor produse de snacking în retail
5 to go pregătește lansarea mai multor produse de snacking în retail

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Biano lansează Biano Star, un serviciu de recenzii de la clienți, pentru cumpărături de mobilier și decorațiuni