Lectură de un minut

27 Aug 2021 - Știri și Noutăți

Accesoriile pentru grădină, cele mai vândute articole pe Biano.ro vara aceasta

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

În intervalul iunie-august 2021, cele mai vândute articole de pe Biano.ro au fost accesoriile de grădină, cum ar fi leagănele, pergolele, pavilioanele, serele, ghivecele de flori, accesoriile pentru piscină, rezervoarele de apă, mobilierul de grădină și grătarele.

Reprezentanții Biano.ro au raportat o tendință de creștere a decorațiunilor exterioare pentru grădini și balcoane în 2021, față de 2020. Cele mai căutate produse de sezon în același interval menționat, din aceste categorii, au fost seturile de perne pentru scaune de casă și grădină, hamacurile de grădină și pavilioanele de grădină.

Înscrie-te la conferința retailArena: A Game of The Future și află cele mai noi informații din industrie și sfaturi de la profesioniștii din piață.

Românii, campioni europeni la achiziția de scaune

În comparație cu alte țări în care operează Biano, românii par a fi cei mai interesați de scaune.

Scaunele pentru camera copiilor și scaunele de birou au început să înregistreze creșteri în căutările din ultimele zile ale lunii august, în pregătirea noului an școlar și a întoarcerii la serviciu din vacanțele de vară.

Un nou tool AI: utilizatorii vor deveni designeri de interior

Biano va lansa în curând un nou instrument, care le va permite clienților să își pregătească proiecte de design și să vadă cum s-ar încadra anumite piese de mobilier și decorațiuni în propriul cămin.

Magazinul online de home&deco Biano.ro a fost lansat în 2018. La nivel mondial, Biano este prezent în 7 țări și intenționează să se extindă pe alte 3 sau 4 piețe până la sfârșitul anului 2021.

Citeste si:
PAyU: Piața de comerț online din România ar putea deveni a doua cea mai mare piață din Europa Centrală și de Est
PAyU: Piața de comerț online din România ar putea deveni a doua cea mai mare piață din Europa Centrală și de Est
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Accesoriile pentru grădină, cele mai vândute articole pe Biano.ro vara aceasta