Lectură de 2 minute

18 Sep 2023 - Știri și Noutăți

Beko lansează o nouă generație de electrocasnice sustenabile 

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Beko a prezentat la IFA 2023 noua sa generatie de electrocasnice sustenabile si tehnologia revolutionara EnergySpin pentru masinile de spalat rufe.

Sursa foto: Beko

Beko a prezentat în cadrul IFA 2023, cel mai important eveniment de tehnologie din Europa, noua sa generație de electrocasnice sustenabile. Printre inovații se numără și tehnologia EnergySpin, menită a revoluționa procesul de spălare a rufelor.

Cu ajutorul tehnologiei EnergySpin, consumul de energie va fi redus cu până la 35% pentru programele zilnice. În loc să se bazeze pe căldură pentru a dizolva detergentul și a îndepărta murdăria, noua tehnologie EnergySpin de la Beko eliberează detergentul mai devreme și valorifică puterea vitezelor superioare ale tamburului pentru o dizolvare mai rapidă și mai eficientă.

Cu EnergySpin, consumatorii vor avea la îndemână în orice moment o tehnologie sustenabilă, care nu se limiteaza doar la programul „Eco”, asigurând o performanță energetică superioară și în cazul programelor utilizate frecvent, printre care „Bumbac”, „Sintetice”, „Rapid”, „Delicate”, „Mix”, „20°C” sau „ColdWash”.

Tehnologia EnergySpin va fi disponibilă în perioada următoare, pentru o serie de mașini de spălat rufe din portofoliul Beko.

De asemenea, la standul Beko de la IFA Berlin 2023 au fost prezentate și tehnologii deja consacrate:

  • SaveWater – lansată în premieră mondială la IFA 2022, ajută consumatorii să folosească apa mai eficient. Funcția SaveWater a uscătorului de rufe colectează până la 5,2 litri de apă în timpul fiecărui ciclu de uscare, aceasta fiind furnizată mașinii de spălat la începutul următorului ciclu de spălare. Economia de apă realizată cu SaveWater este de un ciclu de spălare din 12.
  • AquaTech – amestecă în prealabil apa și detergentul pentru a-l pulveriza pe țesătură înainte de curățare, reducând numărul mișcărilor tamburului din timpul spălării. De asemenea, se adaptează gradului de încărcare al mașinii de spălat. Astfel, un ciclu de spălare poate fi mai eficient energetic și mai rapid cu până la 50% față de programele obișnuite.
  • IronFinish – folosește apa și aburul, la temperatura ideală și pentru durata potrivită, în timpul ciclului de uscare, pentru țesături netede și gata de purtat.

Beko este o companie globală din industria electrocasnicelor, care oferă o gamă largă de produse inovatoare și sustenabile. Beko joacă un rol esențial în cadrul grupului din care face parte, Arçelik, producător cu peste 40.000 de angajați, cu subsidiare în 53 de țări și 31 de unități de producție în 9 state. Compania deține 30 de centre de cercetare-dezvoltare și design în întreaga lume, care găzduiesc peste 2.300 de cercetători, deținând până în prezent peste 3.000 de brevete internaționale.

Citeste si:
PepsiCo România investește peste 2 milioane de dolari în panouri fotovoltaice  
PepsiCo România investește peste 2 milioane de dolari în panouri fotovoltaice  
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Beko lansează o nouă generație de electrocasnice sustenabile