Lectură de un minut

23 Jun 2023 - Știri și Noutăți

Beko lansează o nouă generație de mașini de spălat cu consum redus de energie

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Beko, un brand internațional care a devenit una dintre primele mărci de electrocasnice preferate de români, a lansat noua generație de mașini de spălat rufe Beko AquaTech A-30%, care aduc un consum de energie cu până la 30% mai mic față de limita clasei de eficiență energetică A. 
 

Sursa foto: Beko

Pe lângă consumul redus de energie, noile mașini de spălat rufe Beko cu tehnologia AquaTech A-30%, înglobează o serie de tehnologii inovatoare ce oferă spălare eficientă și îngrijire delicată a hainelor. Astfel, tehnologia AquaTech de la Beko permite optimizarea consumului de energie, valorificând puterea de curățare a apei.

Ca rezultat, timpul de spălare se reduce cu până la 50%, iar țesăturile sunt mai protejate prin diminuarea numărului de mișcări ale tamburului în timpul spălării și prin utilizarea forței apei de a pătrunde țesăturile.

În plus, pe site-ul beko.ro, consumatorii au la dispoziție o aplicație dezvoltată în parteneriat cu platforma independentă Youreko, care calculează costurile de funcționare pe parcursul duratei de utilizare a electrocasnicelor.

Astfel, vizitatorii site-ului au posibilitatea să calculeze ce economii se pot face pe termen lung prin utilizarea aparatelor electrocasnice ale Beko, alegând între modele cu tehnologii și clase energetice diferite, în comparație cu modelele tradiționale.

Beko este marca internațională de electrocasnice a Arçelik Group, producător care deține 12 branduri și are peste 45.000 de angajați în întreaga lume. Beko este unul dintre primele trei branduri de electrocasnice mari din Europa.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Beko lansează o nouă generație de mașini de spălat cu consum redus de energie