Lectură de 2 minute

09 Apr 2020 - Știri și Noutăți

Banca Transilvania lansează „Direct la tine”, un hub online cu 50 de magazine românești

Andra Imbrea

Abonează-te pe  

Banca Transilvania anunță că a lansat o inițiativă pentru a veni în sprijinul celor care doresc să facă cumpărături de acasă. "Direct la Tine" este un hub online care adună 50 de magazine românești și de unde se pot comanda alimente, mâncare gătită și produse BIO.

În condițiile în care autoritățile recomandă deplasarea cât mai rar la magazine pentru a ne face cumpărăturile, comenzile online și livrarea acestora acasă sunt o soluție mai sigură. Apariția oricărei inițiative în această sferă ajută atât consumatorii, cât și retailerii și producătorii care trebuie să-și susțină afacerile.

"Ne-a venit o idee prin care să ajutăm cât mai mult în perioada aceasta. Acum dorim să îi ajutăm și pe clienții noștri antreprenori, și românii în general, în sensul să îi punem în legatură, să se cunoască, să își facă bine unii altora. Și, pentru că online se pot face multe, de azi înainte se pot face cumpărături prin siteul BT, unde promovăm clienții IMM care livrează produse", se arată într-o informare pe site-ul Banca Transilvania.

Direct la Tine: cumpărături online din 50 de magazine

#Directlatine este un hub online de unde pot fi comandate cele necesare pentru acasă: alimente, mâncare gătită sau produse BIO. În cadrul platformei sunt integrate aproape 50 de magazine românești, unele cu livrări locale, altele în anumite orașe sau în toată țara.

Reprezentanții Banca Transilvania recomandă ca plata să se facă cu cardul, fie online, fie la POS-urile curierilor care vor livra comenzile.

“Prin această idee facem încă un pas spre clienți și români, pentru a le ușura trecerea prin această perioada. Este modul BT de a încuraja și în acest mod solidaritatea, de a rămâne alături de clienți”, spune Sergiu Mircea, Director Coordonator Marketing și Comunicare, Banca Transilvania.

Sursă foto: Shutterstock

Citeste si:
S-a deschis încă un mall în România: peste 100 de milioane de euro investiți în noul centru comercial 
S-a deschis încă un mall în România: peste 100 de milioane de euro investiți în noul centru comercial 
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Banca Transilvania lansează „Direct la tine”, un hub online cu 50 de magazine românești