Lectură de 2 minute

12 Jan 2024 - Știri și Noutăți

Avon Europe, sub conducerea unei românce care lucrează de 25 de ani în companie

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Noul an debutează cu două noutăți pentru unul dintre cei mai mari jucători din industria beauty, parte a strategiei de transformare și reinventare a unui business cu o tradiție de peste 135 de ani în lume și de peste 25 de ani în țara noastră. 
 

Sursa foto: Andreea Moldovan/ AVON

Începând cu luna ianuarie, Andreea Moldovan, până acum General Manager Avon Southern Europe, preia funcția de Managing Director Avon Europe. În noul său rol, ea va coordona o regiune ce cuprinde 4 piețe principale (Italia, Polonia, UK și România) și alte 20 de piețe secundare.

Andreea Moldovan are o carieră de 25 de ani alături de Avon, iar în ultimii 11 ani a condus in calitate de General Manager mai multe grupuri de țări, realizând rezultate remarcabile cu fiecare mandat. Anul 2023 a marcat de asemenea un astfel de capitol pentru Europa de Sud Est, dar în special pentru România, pe care finalul anului a găsit-o în topul celor mai performante piețe.

Odată cu promovarea Andreei Moldovan, Roxana Popescu preia frâiele Avon România și Moldova în calitate de General Manager.

Roxana Popescu este alături de companie de peste 20 de ani, iar de peste 5 ani este cea care inspiră și crește o crește o comunitate de peste 100.000 de Reprezentanți Avon din țara noastră, din rolul de Head of Sales. Cu o experiență bogată și roluri cheie ce au dus-o din Țările Nordice până în Republica Moldova, Roxana va continua să alimenteze creșterea businessului Avon în România, una dintre cele mai importante piețe din Avon International.

Cele două promovări sunt parte dintr-o serie de transformări organizaționale, parte din strategia Open Up & Grow, prin care Avon se îndreaptă accelerat către un model de business omnichannel ce păstrează modelul de vânzare directă în ADN-ul companiei, însă deschide rapid accesul consumatorilor către oportunități de shopping online sau retail.

Citeste si:
AQUILA finalizează preluarea Parmafood
AQUILA finalizează preluarea Parmafood
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Avon Europe, sub conducerea unei românce care lucrează de 25 de ani în companie