Lectură de un minut

05 Sep 2018 - Știri și Noutăți

AVON Cosmetics implineste 21 de ani de prezenta in Romania

Abonează-te pe  

Pe 4 septembrie 2018, AVON Romania aniverseaza 21 de ani. In aceasta perioada compania a cautat sa fie alaturi de romance, promovand valori precum pasiunea, increderea si curajul, pentru a le reda tuturor femeilor puterea de a schimba lumea prin frumusete.

AVON este lider pe piata cosmeticelor din Romania, cu o cifra de afaceri de peste 140 milioane de euro in 2017 si un portofoliu de peste 1000 de produse. In acesta sunt incluse parfumuri, produse pentru machiaj si pentru ingrijirea corpului, tenului si parului, precum si produse de fashion & home.

Avon a ajuns in Romania in 1997. In prezent detine in tara un centru operational care deserveste 5 piete din Europa, ridicat in Chiajna cu o investitie de peste 12 milioane USD, in anul 2006.

In 2013 AVON a intrat in Topul celor mai inovatoare branduri pentru romani, obtinand locul intai la Categoria Cosmetice.

Printre inovatiile lansate de AVON se numara:

  • primul produs de ingrijire a tenului de pe piata cu AHA (alfa-hidroxi-acizi)
  • primul tratament complet cu dubla actiune pentru zona ochilor
  • peste 30 de tehnologii revolutionare patentate.

Timp de 21 de ani, AVON a investit constant in campanii de lupta impotriva violentei domestice sau a cancerului la san si a promovat respectul pe care societatea il datoreaza femeilor pentru rolul lor in dezvoltarea comunitatii, militand continuu pentru sanatatea si standardul lor de viata.

In prezent, AVON Romania este condusa de Andreea Moldovan, care coordoneaza activitatea brandului in cinci tari, precum Romania, Republica Moldova, Bulgaria, Macedonia si Albania.

Citeste si:
Brandul italienesc de cosmetice KIKO a deschis primul magazin din România
Brandul italienesc de cosmetice KIKO a deschis primul magazin din România

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  AVON Cosmetics implineste 21 de ani de prezenta in Romania