Lectură de un minut

14 Jul 2021 - Știri și Noutăți

Aurelia Luca, noul vicepreședinte al operațiunilor din Ungaria și România pentru divizia de dezvoltare comercială a Skanska din CEE

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Aurelia Luca este noul vicepreședinte executiv al operațiunilor din Ungaria și România pentru divizia de dezvoltare comercială a Skanska din CEE, potrivit unui comunicat de presă.

Aurelia s-a alăturat echipei Skanska în 2012, în calitate de leasing manager, iar în 2018 a fost numită în funcția de director general la Skanska Property România, alăturându-se echipei de management a diviziei de dezvoltare de birouri din CEE. Aurelia s-a alăturat, în 2020, echipei de directori executivi a diviziei de dezvoltare comercială a Skanska din Europa Centrală și de Est.

La începutul anului 2021, ea a preluat operațiunile din Ungaria, devenind vicepreședinte executiv pentru operațiunile din Ungaria și România. Din această poziție Aurelia este acum responsabilă pentru activitatea de dezvoltare comercială a Skanska în București și Budapesta.

Echipa din România a dezvoltat până în prezent 7 clădiri de birouri în 3 proiecte, cu un total de 134.000 metri pătrați. Skanska a finalizat și vândut clădirile de birouri Campus 6.2 și Campus 6.3. Skanska a început dezvoltarea celei de a doua clădiri de birouri din cadrul complexului Equilibrium. La finalizare, în primul trimestru 2023, întregul complex compus din două clădiri va oferi o suprafață închiriabilă de 40.800 de metri pătrați.

Skanska România este un dezvoltator și constructor de clădiri ecologice de birouri.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Aurelia Luca, noul vicepreședinte al operațiunilor din Ungaria și România pentru divizia de dezvoltare comercială a Skanska din CEE