Lectură de un minut

07 Oct 2021 - Știri și Noutăți

Auchan oferă peste 1.600 de premii pentru clienți, cu ocazia a 15 ani de activitate în România

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Auchan are peste 100 de oferte pentru o gamă variată de produse, precum și acțiuni, surprize tematice, dar și o tombolă dedicată membrilor MyCLUB Auchan prin care se oferă peste 1.600 de premii, inclusiv marele premiu în valoare de 50.000 euro, cu ocazia împlinirii a 15 ani de activitate în România. Ofertele sunt disponibile până pe 26 octombrie.

Magazinele Auchan aniversează 15 ani de activitate cu peste 1000 de oferte promoționale de tipul 1+1, 2+1 și alte reduceri sau avantaje la mărci naționale, internaționale, dar și la mărcile proprii. Toate acestea sunt disponibile atât în magazine, cât și online, pe auchan.ro și în aplicația Auchan.

Comenzile plasate online pot fi livrate la domiciliu la nivel național ori ridicate gratuit, prin serviciile Click&Collect, direct din magazine sau Auchan Drive, din parcările hipermarketurilor Auchan. În plus, în această perioadă, livrarea comenzilor online este gratuită.

Marea aniversare este marcată și de o tombolă specială prin care compania oferă peste 1600 de premii. Astfel, cumpărăturile efectuate în magazinele Auchan, magazinul online auchan.ro și aplicația Auchan în perioada 6-26 octombrie, utilizând cardul de fidelitate MyCLUB Auchan, le oferă clienților șansa de a intra automat în cursa pentru unul dintre premiile ce constă în bonusuri pe cardul MyCLUB, vouchere de cumpărături sau chiar marele premiu, suma de 50.000 euro.

Auchan România are în portofoliu 33 de hipermarketuri Auchan, o rețea de 108 de magazine de proximitate MyAuchan, dintre care 94 în Stațiile Petrom, și 5 supermarketuri Auchan. Francezii de la Auchan au înregistrat în 2020 o cifră de afaceri de 5,5 miliarde de lei. Afacerile au crescut în pandemie cu 72 de milioane de lei, în timp ce profitul s-a triplat. Compania a scăpat, însă, de 403 angajați.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Auchan oferă peste 1.600 de premii pentru clienți, cu ocazia a 15 ani de activitate în România