Lectură de un minut

10 Jun 2021 - Știri și Noutăți

Auchan deschide primul spațiu dedicat măcelăriei Periș în hipermarketul Titan

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Auchan Retail România deschide în hipermarketul Auchan Titan o zonă specială de măcelărie în parteneriat cu Abatorul Periș, în completarea ofertei de carmangerie, potrivit unui comunicat de presă.

Cornerul este poziționat pe aleea transversală a hipermarketului și propune clienților o gamă formată din peste 40 de sortimente de carne de porc proaspătă, livrate în fiecare zi, direct de la Abatorul Periș, aflat la 48 de km de Auchan Titan.

Carnea provine de la fermieri români, cei mai mulți de talie mică, aflați în zona de sud-est a țării, precum Dumitru Gheorghe, Mitică Dumitru (din Vrancea), George Ciurel, Gina Baciu din Ialomița. Cu o tradiție de peste șase ani pe piața locală, Abatorul Periș comercializează anual circa 30.000 de tone de carne de porc sub formă de carcasă, piese tranşate şi produse proaspete procesate, compania având parteneriate cu peste 40 de ferme de porci din România.

Parteneriatul dintre Auchan și Abatorul Periș este un proiect pilot și vine în completarea misiunii retailerului de a aduce mai multe produse locale în atenția consumatorilor, peste 90% din bunurile din lanţul de aprovizionare al reţelei provenind de la producători români. De asemenea, dezvoltarea unui astfel de concept alături de producătorii locali vine și pe fondul evoluției comportamentului de consum al românilor.

Auchan România are în portofoliu 33 de hipermarketuri Auchan, o rețea de 59 de magazine de proximitate MyAuchan, dintre care 50 în stațiile Petrom, și 5 supermarketuri Auchan. Cu peste 280.000 m2 suprafaţa netă de vânzare, retailerul are o cifră de afaceri cu taxe de peste 1,2 miliarde de euro.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Auchan deschide primul spațiu dedicat măcelăriei Periș în hipermarketul Titan