Lectură de 2 minute

24 Nov 2021 - Știri și Noutăți

Auchan deschide două supermarketuri anul viitor în unitățile comerciale Family Market din Iaşi

Anca Olteanu

Retailerul Auchan va deschide două noi supermarketuri, anul viitor, în proiectele Family Market din cartierul Bucium şi comuna Miroslava, din Iași. Supermarketurile vor fi ancore pentru primele două proiecte dezvoltate sub noul concept, pe care compania Iulius îl implementează în zone satelit ale Iaşului.

Family Market reprezintă un format de retail de dimensiuni mai mici, personalizat zonelor rezidenţiale în expansiune şi axat pe oferirea unui mix de servicii şi facilităţi necesare zilnic, în imediata proximitate.

„Auchan România este un partener de cursă lungă, prezent de mulți ani în proiectele noastre – Palas Iași, Iulius Town Timișoara, Iulius Mall Cluj și Iulius Mall Suceava – și ne bucură faptul că ne va fi alături și în noile proiecte Family Market, a spus Oana Diaconescu, head of leasing Iulius.

„Suntem bucuroși că avem ocazia să deschidem două magazine în cadrul noilor proiecte Family Market din Iași, ale partenerului nostru tradițional, Iulius. Acestea vin ca o continuare a testelor realizate până acum în alte locații și confirmă dorința noastră de a dezvolta supermarketuri de mari dimensiuni. Auchan Miroslava și Auchan Bucium își propun să aducă o nouă experiență de cumpărare ieșenilor, printr-un parcurs rapid și facil, într-o atmosferă convivială, cu game largi de produse alimentare la prețuri mici zi de zi, inclusiv game sezoniere, printr-o ofertă extinsă de produse proaspete fabricate în locație și o sortimentație variată de produse nealimentare de uz cotidian. În plus, vom avea spații dedicate producătorilor locali și un loc amenajat unde clienții vor putea servi masa. De asemenea, magazinele vor pune la dispoziția clienților servicii de livrare expres a comenzilor online”, a declarat Ioana Toșa, director teritoriu nord Auchan Retail România.

Retail jobs

Două supermarketuri noi Auchan la Iași

Magazinul din Family Market Bucium va avea o suprafaţă de aproximativ 2.500 mp, iar cel din comuna Miroslava de peste 2.200 mp. Cu o suprafață de vânzare foarte mare, poziționată la limita superioară a formatului, supermarketul Auchan va avea produse proaspete (carmangerie, brutărie, pescărie, fructe, legume, mezeluri, brânzeturi, lactate, ready to eat, ready to cook, piața Auchan etc.), produse de băcănie (dulciuri, preparate sărate), articole bio&eco, cât și o gamă din categoriile nealimentare: articole de îngrijire și frumusețe personală, îngrijirea casei, auto, bricolaj, textile, bagaje, grădină și multe altele.

Investiții de 17 milioane euro în cele două Family Market

Cele două proiecte Family Market reprezintă o investiție de 17 milioane de euro, finanțată de CEC Bank.

Auchan România are în portofoliu 33 hipermarketuri Auchan, o rețea de 109 magazine de proximitate MyAuchan, dintre care 100 în stațiile Petrom, și 5 supermarketuri Auchan.

Citeste si:
Retailerul polonez de fashion Sinsay deschide două noi magazine în unitățile comerciale Family Market din Iași
Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Auchan deschide două supermarketuri anul viitor în unitățile comerciale Family Market din Iaşi