Lectură de un minut

25 Apr 2023 - Știri și Noutăți

Auchan a redeschis, în Ucraina, un hipermarket distrus de război 

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Auchan a redeschis hipermarketul său din Odessa, care a fost distrus în urmă cu mai puțin de un an în timpul luptelor grele din oraș, potrivit InfoRetail.

 

Sursa foto: Riviera Shopping City - Odessa/Facebook

Din luna iulie a anului trecut, Auchan a deschis cinci noi magazine în Ucraina. Este vorba de două magazine la Kiev, unul la Irpin și altul la Butcha, ceea ce ridică la 45 numărul de magazine deschise în țară, la care se adaugă activitatea de comerț electronic.

„Astăzi, locuitorii din Odessa pot avea din nou acces la alimente și la produse de primă necesitate la un preț corect. Multe felicitări echipelor Auchan Ucraina. Ei știu că sprijinul grupului nu i-a dezamăgit niciodată", a declarat retailerul francez.

Odesa a fost bombardată de ruși, la fel și orașul Mikolaev, în cea de-a 67 zi a invaziei ruse. De asemenea, în luna iulie a anului trecut, rachetele ruseşti au vizat portul ucrainean Odesa de la Marea Neagră, la o zi după ce Kievul şi Moscova au semnat un acord ce ar fi trebui să permită reluarea exporturilor de cereale ucrainene blocate de război.

Auchan deține 43 de magazine în Ucraina, având circa 5.000 de angajați. În Ucraina, Auchan a deschis primul magazin în 2008.

Citeste si:
Auchan atacă creșterea prețurilor cu un nou tip de magazin: retailerul a inaugurat hipermarketul ATAC Hiper Discount
Auchan atacă creșterea prețurilor cu un nou tip de magazin: retailerul a inaugurat hipermarketul ATAC Hiper Discount

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Auchan a redeschis, în Ucraina, un hipermarket distrus de război