Lectură de 2 minute

13 Sep 2023 - Știri și Noutăți

APIVITA lansează un nou ser de ochi, cu extract de crin alb

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

APIVITA lansează 5 Action Ser de ochi cu extract de crin alb - un produs ce oferă  îngrijire avansată bazată pe ingrediente naturale. Testat dermatologic și oftalmologic, acest ser reprezintă o alegere inteligentă pentru bărbații și femeile de toate vârstele, care doresc să lupte împotriva problemelor estetice precum ridurile, cearcănele, ochi umflați și uscăciunea pielii.
 

Sursa foto: APIVITA

Extractele de crin alb și ginseng au efect antiinflamator și lipolitic. Grație lor, pielea devine mai fermă, adâncimea ridurilor si liniilor fine din jurul ochilor este diminuată, cearcănele sunt reduse, aspectul de pleoapă căzută este îmbunătățit, iar conturul ochilor este mai hidratat.

Cooper este un alt ingredient cheie în formula noului produs APIVITA. El contribuie la reducerea liniilor fine și a ridurilor, oferind pielii fermitate și elasticitate. Vitalitatea fibroblastului, esențial pentru producția de colagen și elastină, este stimulată, ceea ce contribuie la o piele mai tânără și mai suplă.

Extractul patentat de propolis adaugă un beneficiu suplimentar noului produs APIVITA. Cu puternice proprietăți antioxidante, acesta protejează de efectele nocive ale stresului oxidativ și luptă împotriva îmbătrânirii premature.

Pentru hidratare intensă, serul utilizează extract de aloe, miere, pantenol și oligozaharide din acid hialuronic, toate acestea fiind recunoscute pentru abilitatea lor de a menține pielea hidratată și de îmbunătățire a texturii pielii. Și ca un ultim atuu: APIVITA a înlocuit apa din ser cu o infuzie dintr-o combinație de 3 specii de ceai de munte grecesc, recunoscute pentru puternicele lor proprietăți antioxidante, fotoprotectoare și hidratante.

Aplicare corectă pentru rezultate optime

Pentru a obține cele mai bune rezultate, ține cont de aceste sfaturi esențiale:

  • Folosește la aplicare vârful degetului inelar: el are mai puțină forță și este ideal pentru zona delicată din jurul ochilor;
  • Masaj concentric: pentru ridurile mai adânci, masează delicat, circular, pe toată lungimea lor;
  • Drenaj limfatic pentru ochii umflați: cu degetele arătătoare realizează un drenaj limfatic ușor pe zona umflată;
  • Masează și zona pleoapelor: folosind mișcări blânde, glisează degetele de-a lungul pleoapelor spre tâmple;
  • Consumă suficientă apă: în cazul cearcănelor (nu vorbim despre petele hiperpigmentare), consumul adecvat de apă contribuie semnificativ la diminuarea acestora.

Aplicat dimineața și seara, poate fi inclus cu încredere în rutina de îngrijire a pielii și poate servi chiar și ca bază pentru machiaj.

Citeste si:
Fornetti s-a alăturat Munch, aplicația care a salvat aproape 380 de kilograme de mâncare în prima lună de la lansare
Fornetti s-a alăturat Munch, aplicația care a salvat aproape 380 de kilograme de mâncare în prima lună de la lansare
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  APIVITA lansează un nou ser de ochi, cu extract de crin alb