Lectură de un minut

15 Jun 2022 - Știri și Noutăți

Andreea Cioromela este noul administrator și director general adjunct al Kaufland România

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Andreea Cioromela a preluat, începând cu luna iunie 2022, rolul de administrator al Kaufland România, după ce în luna martie a acestui an a fost promovată ca director general adjunct al companiei, fiind responsabilă cu conducerea departamentului Imobiliare. Andreea face parte din echipa Kaufland România din august 2019, având o experiență de peste 16 ani în cadrul grupului Schwarz, în domenii precum expansiune, vânzări, logistica și supply chain.

Din noua poziție, Andreea va gestiona unul dintre cele mai mari bugete ale comerțului modern din România și va coordona o echipă de aproximativ 200 de colegi.

Noul administrator, director general adjunct și totodată membru al board-ului executiv de conducere și-a început cariera la Kaufland România, în cadrul Biroului de Expansiune București, unde, pe parcursul celor 2 ani de activitate, a realizat și implementat strategia de dezvoltare a companiei.

Doar în anul financiar 2021, Kaufland România a alocat aproximativ 375 de milioane de euro proiectelor de expansiune, dezvoltare imobiliară și modernizări, pentru 10 magazine nou deschise și 15 locații deja existente și reamenajate în țară generând astfel peste 1.000 de noi locuri de muncă. În 7 magazine s-au montat inclusiv instalații fotovoltaice în urma unei investiții de peste 1,5 milioane euro.

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu 1.450 de magazine în 8 țări, 148.000 de angajați și o rețea de peste 152 de magazine în România.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Andreea Cioromela este noul administrator și director general adjunct al Kaufland România