Lectură de 3 minute

15 Feb 2024 - Știri și Noutăți

Americanii de la TaxDome intră pe piața din România: vor 100 de clienți în primul an

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

TaxDome, o companie de software de top cu soluții de management pentru firmle de contabilitate, intră pe piața din România. Cu o prezență puternică în SUA și la nivel international, TaxDome furnizează o platformă inovatoare pentru a servi nevoile firmelor de contabilitate, resurse umane și consultanților fiscali din România.

Sursa foto: TaxDome

Cu un portofoliu de peste 10.000 de clienți, companii medii și mari care comunică cu contabilii lor în peste 10 limbi, și 3 milioane de utilizatori în lume, TaxDome adaugă România la planurile sale de expansiune. România este a 26-a țară și prima din Europa de Est în care compania americană de software se extinde.

Decizia de a intra pe această piață a fost luată de către conducerea TaxDome în SUA, după o evaluare atentă a potențialului economic și a nevoii în creștere pentru soluții IT inovatoare în domeniul contabilității. Strategia noastră de a servi piața românească este susținută de poziția strategică a țării în Europa de Est și statutul său de hub tehnologic emergent, aspecte ce ne facilitează atât deservirea eficientă a nevoilor locale, cât și extinderea prezenței noastre in regiune.

Alina Goldenberg, Country Manager TaxDome România

Într-un peisaj fiscal provocator din România, TaxDome oferă o platformă all-in-one, cu o suită cuprinzătoare de funcții, inclusiv managementul documentelor, comunicarea cu clienții, gestionarea programărilor, automatizarea fluxurilor de lucru in cadrul firmelor de contabilitate,si multe altele, care va permite firmelor românești să-și eficientizeze operațiunile și să ofere servicii superioare clienților lor.

Cu o soluție software inovatoare pentru contabili și firme, furnizorul american de software estimează o cifră de afaceri de 125.000 de euro în primul an în România. Strategia TaxDome se concentrează pe atragerea de clienti "early adapters", menținerea prețurilor accesibile și pe furnizarea de asistență și servicii de implementare gratuite pentru a asigura o adaptare rapidă locală și accesibilitate largă. Intrarea companiei în România valorifică condițiile de piață, umplând un gol semnificativ creat de absența concurenților globali și de ofertele limitate ale companiilor locale. Profitând de această oportunitate, compania își propune să atingă obiectivele financiare și să asigure o cotă de piață substanțială, deschizând calea pentru o creștere susținută.

”Pentru piața din România, ne-am propus un obiectiv ambițios, dar realizabil, de a atrage 100 de clienți în primul an. Această țintă subliniază încrederea în soluția noastră, dedicarea noastră față de piața locală și recunoașterea oportunității de creștere pe care o reprezintă România”, spune Alina Goldenberg, Country Manager România TaxDome.

TaxDome își consolidează prezența pe piața românească prin echipa sa locală, condusă de Alina Goldenberg, care ocupă poziția de Country Manager. Alina, cu o bogată experiență în domeniul contabilității și fiind membru al CECCAR (Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România). Planul companiei include o extindere semnificativă a echipei locale, reflectând angajamentul față de piața românească și dorința de a oferi suport și dezvoltare cuprinzătoare adaptate României.

Citeste si:
Programul București Mall-Vitan și Plaza România de Paște: când vor fi deschise centrele comerciale
Programul București Mall-Vitan și Plaza România de Paște: când vor fi deschise centrele comerciale

Fondată în 2017 în New York, TaxDome este un furnizor american de top de soluții de management al activitatii contabile. Cu o platformă cuprinzătoare de funcționalități de automatizare a fluxurilor de lucru, CRM, gestionarea documentelor, comunicarea cu clienții, programarea întâlnirilor, managementul echipelor, TaxDome oferă profesioniștilor contabili posibilitatea de a-și eficientiza operațiunile și de a oferi servicii superioare clienților lor.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Americanii de la TaxDome intră pe piața din România: vor 100 de clienți în primul an