Lectură de un minut

19 Apr 2023 - Știri și Noutăți

Amazon creează o nouă soluție pentru a se extinde pe piața europeană

Mădălina Dinu

Abonează-te pe  

Amazon a lansat o inițiativă pentru a ajuta retailerii să își extindă afacerile pe toate piețele din Marea Britanie și Europa.

Sursa foto: Shutterstock

Amazon a creat un accelerator de expansiune europeană (European Expansion Accelerator - EEA), care permite partenerilor de afaceri care vând prin intermediul platformei sale să înceapă să își comercializeze produsele în nouă dintre magazinele sale cu doar două clicuri și să ofere astfel clienților un catalog mai larg de produse, potrivit InfoRetail.es.

Prin intermediul acestui nou canal, vânzătorii vor avea acces la toate magazinele Amazon din Uniunea Europeană și, de asemenea, din Regatul Unit. În acest fel, companiile vor putea vedea pe ce piețe europene nu sunt încă prezente și vor putea intra mai rapid și mai ușor.

În plus, acest nou serviciu va evita utilizarea diferitelor instrumente Amazon pentru export și va facilita, printre altele, înregistrarea conturilor, traducerile, configurațiile de expediere și gestionarea catalogului.

Această nouă soluție este gratuită și este disponibilă pentru toți partenerii de afaceri Amazon care vând deja în cel puțin unul dintre magazinele din Europa - fie că este vorba despre Franța, Germania, Italia, Spania, Olanda, Polonia, Suedia, Belgia sau Regatul Unit.

Amazon este o companie americană de comerț online cu amănuntul, cu sediul în Seattle, Washington. Jeff Bezos a fondat compania în 1995, iar sub conducerea sa Amazon.com a devenit cea mai mare companie de comerț online din lume.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Amazon creează o nouă soluție pentru a se extinde pe piața europeană