Lectură de un minut

25 Nov 2021 - Știri și Noutăți

Altex deschide primul magazin din Câmpina

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Retailerul electro-IT Altex a deschis primul magazin din Câmpina și al treilea din județul Prahova, cu o suprafață de aproape 2.000 de metri pătrați. Stocul curent cuprinde peste 5.000 de produse, dar clienții au acces la zeci de mii de produse, care pot fi comandate online și livrate ȋn magazin. Clienții pot beneficia de reduceri la produse din 12 categorii cu ocazia deschiderii.

Programul normal de funcționare este de luni până duminică, între orele 9:00 – 21:00. Doar ȋn ziua deschiderii, magazinul are program extins, de la 7:00 la 21:00.

,,Ȋn toate orașele ȋn care suntem prezenți cu magazine Altex am reușit să facem diferența ȋn viețile locuitorilor. Altex este un brand ȋn care românii au ȋncredere pentru că la noi știu că găsesc cel mai mic preț din România, pentru toate produsele electronice și electrocasnice de care au nevoie. Ȋn plus, le oferim tot mai multe servicii complementare care le ȋmbunătățesc experiența de cumpărături. Am ajuns deja la al treilea magazin ȋn județul Prahova, iar săptămâna viitoare urmează să ȋl deschidem pe cel de-al patrulea. Ne bucurăm să fim ȋn Câmpina, și le mulțumim autorităților locale pentru tot suportul acordat”, a declarat Edvin Abdulachim, director comercial Altex.

Magazinul, locație proprie, este unul modern, dotat cu tehnologie de ultimă generație, precum display-uri digitale și etichete electronice. Pe clădire, sunt ȋn curs de montaj 676 de panouri fotovoltaice, ȋn valoare de peste 150.000 de euro, ce vor produce 40% din consumul lunar de energie.

Altex are peste 125 de magazine deschise în țară. Compania va deschide zece magazine anul viitor și va angaja până la 1.000 de salariați.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Altex deschide primul magazin din Câmpina