Lectură de un minut

17 Nov 2021 - Știri și Noutăți

Altex deschide primul magazin din județul Caraș-Severin, în Reșița

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Retailerul electro-IT Altex deschide primul magazin din județul Caraș-Severin, ȋn Reșița, cu o suprafață de aproape 3.000 de metri pătrați. Locuitorii din Reșița vor avea  acces la două campanii de reduceri – ofertele locale, dedicate deschiderii, dar și cele din ultima săptămână de Black Friday, între 18 și 24 noiembrie.

Magazinul, locație proprie, este unul modern, dotat cu tehnologie precum semnalizare digitală, etichete electronice și sistem de iluminare Smart Philips Hue, cu un control individual al luminii, pe zone, ce ajută la economisirea energiei electrice. Ȋn același timp, pe clădire vor fi montate 676 de panouri fotovoltaice, ȋn valoare de peste 150.000 de euro, ce vor produce 48% din consumul lunar de energie.

Programul normal va fi între orele 9:00 – 21:00, de luni până sâmbătă, și de la 9:00 la 20:00, duminica. Doar ȋn ziua deschiderii, magazinul va avea un program extins, de la 7:00 la 21:00.

Clienții care vor vizita magazinul din Strada Fântânilor, nr. 1 (lângă Kaufland Luncă), pe 18 noiembrie, ȋn ziua deschiderii, sunt așteptați cu surprize și oferte speciale. Primele 300 de persoane care fac cumpărături de peste 150 de lei vor primi, gratuit, un set de măști de protecție ridicată.

,,Investițiile ȋn tehnologie, digitalizare și energie verde sunt prezente și ȋn acest magazin, la fel ca ȋn toate unitățile noi ale Altex. Pentru anul acesta, mai avem ȋncă două deschideri planificate. 2022 se anunță cel puțin la fel de plin ca 2021, atât ȋn ceea ce privește magazinele noi, cât și reamenajarea celor existente”, a declarat Edvin Abdulachim, Director Comercial Altex.

Altex are peste 125 de magazine deschise în țară. Compania va deschide zece magazine anul viitor și va angaja până la 1.000 de salariați.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Altex deschide primul magazin din județul Caraș-Severin, în Reșița