Lectură de un minut

02 Aug 2021 - Știri și Noutăți

Alexandrion Wines & Spirits a început operațiunile comerciale pe piața din Grecia

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Alexandrion Wines & Spirits, parte din Alexandrion Group, pătrunde dinamic pe piața din Grecia prin activități de import, distribuție și promovare a băuturilor alcoolice și vinurilor în ţară. Compania vinde produse Alexandrion Group în Grecia, dar este și reprezentantul exclusiv a 23 de producători și 54 de branduri din 18 categorii. Acesta este doar primul pas în activitatea Alexandrion Wines & Spirits, care va continua să își extindă operațiunile pe piața din Grecia.

Alexandrion Group are sediul central în România și companii de distribuție în Cipru, Brazilia, SUA și Grecia. Grupul exportă produsele sale în peste 50 de ţări și deţine unele dintre cele mai mari și moderne facilităţi de producție din Sud-Estul Europei, Distileriile Alexandrion Saber1789.

Grupul construiește o distilerie în New York, care va fi a patra ca dimensiune din SUA și va produce băuturi destinate pieței respective. The Iconic Estate, parte din Alexandrion Group are o experiență care datează din 1892 și un portofoliu de vinuri premiate.

Alexandrion Group produce și distribuie vinuri și băuturi spirtoase în România, fiind singurul producător de single malt din țară. Grupul are o istorie de peste 200 de ani în industria de băuturi spirtoase locale. Portofoliul de produse include băuturi tradiționale românești și produse internaționale. Alexandrion 5 și 7, celebrul vinars Brâncoveanu XO, VS și VSOP, lichiorul de fructe Saber Elyzia, distilatul de fructe Zolmyr, Vodka Kreskova precum și alte produse.

Retail jobs

Începând cu anul 2018, Grupul și-a extins activitatea, completându-și portofoliul cu vinuri, liniștite și spumante, produse de Crama The Iconic Estate.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Alexandrion Wines & Spirits a început operațiunile comerciale pe piața din Grecia