Lectură de 2 minute

17 Apr 2021 - Știri și Noutăți

Alexandrion Group lansează în România Grande Couronne, un single malt scotch whisky, disponibil în ediție limitată

Angela Alexandru

Abonează-te pe  

Alexandrion Group lansează în România cel mai nou produs al mărcii Glenfiddich, Grande Couronne, o băutură rafinată, parte din seria “Grand Series”. Produsul, un single malt Scotch whisky, va fi disponibil în ediție limitată, prin precomandă, începând de luna aceasta.

Alexandrion Group lansează în România whisky-ul Grande Couronne - o băutură rafinată, obținută printr-un proces complex, îndelungat, care îi amplifică nuanțele și ȋi sporește calitatea.

Băutura este îmbuteliată în sticle de 700 ml, are o concentrație alcoolică de 43.8% și va fi disponibilă în România începând din luna aprilie, cu precomandă pe site-ul www.iconicdrinks.shop. Ulterior, Glenfiddich Grande Couronne va fi comercializat și în alte magazine premium online și offline, începând din luna mai.

CITEȘTE și despre lansarea pe piața românească a ginului floral Hendrick`s Midsummer Solstice

Grande Couronne este cel mai nou membru al seriei “Grand Series”, de altfel este singurul single malt Scotch whisky Glenfiddich care a fost maturat în butoaie de stejar americane și europene și finisat în butoaie rare de coniac franțuzesc. Maturat 26 de ani în butoaie de stejar americane și europene la distileria Glenfiddich din Dufftown, Scoția, acest single malt Scotch whisky este finisat timp de 2 ani în butoaie rare de coniac franțuzesc, care ȋi intensifică gustul catifelat și dulce, cu arome cremoase de cafea și zahăr brun caramelizat.

Alexandrion Group are unul dintre cele mai complexe și variate portofolii de băuturi spirtoase şi vinuri din țară, care include atât mărci proprii, premiate la competiții derulate în întreaga lume, cât și mărci de import ale unor producători internaționali selectaţi strategic. Glenfiddich Grande Couronne îmbogățește acest portofoliu și ne bucurăm că le putem oferi acum, consumatorilor români, un single malt Scotch whisky inedit, în ediție limitată, care îi va cuceri cu siguranță și pe cei mai exigenți critici.

Prin parteneriatul cu Glenfiddich, Alexandrion Group, care este totodată și singurul producător de single malt whisky din România, contribuie în mod semnificativ la dezvoltarea și creșterea competitivității acestei piețe în raport cu alte piețe europene” a declarat Stelios Savva, CEO Alexandrion Group.

Alexandrion Group produce și distribuie vinuri și băuturi spirtoase în România, fiind singurul producător de single malt din țară. Grupul este format din Distileriile Alexandrion și Distileriile SABER 1789. Portofoliul de produse include băuturi tradiționale românești și produse internaționale.

Citeste si:
2024, anul lansărilor pentru Alexandrion: cu ce noi produse va veni producătorul de băuturi spirtoase
2024, anul lansărilor pentru Alexandrion: cu ce noi produse va veni producătorul de băuturi spirtoase

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Alexandrion Group lansează în România Grande Couronne, un single malt scotch whisky, disponibil în ediție limitată