Lectură de 2 minute

19 Jun 2020 - Știri și Noutăți

Alexandrion Group aduce pe piață Hendrick`s Midsummer Solstice, un gin floral, în ediţie limitată

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Alexandrion Group scoate pe piață Hendrick`s Midsummer Solstice Gin, o ediție limitată, fiind disponibil ȋntr-un număr de doar 5.000 de sticle pentru piața din România, potrivit unui comunicat de presă.

Lesley Gracie, Master Distiler-ul Hendrick`s Gin, a creat acest gin infuzând o întreagă gamă de esențe florale.

„Categoria de gin se dezvolta considerabil și în România, urmând astfel trendul global, iar lansarea Hendrick`s Midsummer Solstice pe care Alexandrion Group o pregătește reprezintă o reconfirmare a faptului că liderul de piață are responsabilitatea inovației. Hendrick`s Gin își întâmpină shopperul și consumatorul cu o doză de nonconvenționalism specific brandului, surprinzând mereu prin mix-ul dintre gustul clasic și rafinat al ginului și aromele, acum, florale, estivale care îmbracă această băutură într-o savoare unică şi memorabilă”, a declarat Marinela Popescu, directorul de marketing al Alexandrion Group.

Hendrick`s Midsummer Solstice Gin va fi comercializat din data de 21 iunie 2020 în marile lanțuri de magazine, locaţiile HoReCa premium, shop-urile online ale partenerilor Alexandrion Group şi pe iconicdrinks.shop, parte a Alexandrion Group.

William Grant & Sons Holding Ltd. este o afacere de familie, o distilerie independentă cu sediul în Regatul Unit al Marii Britanii, fondată de către William Grant în 1887. Astăzi, compania este deținută de a cincea generație și produce unele dintre cele mai cunoscute branduri de whisky, printre care Glenfiddich sau The Balvenie, precum și alte branduri iconice de băuturi spirtoase precum Hendrick’s Gin, Sailor Jerry, Tullamore D.E.W. Irish Whiskey, Monkey Shoulder si Drambuie.

Alexandrion Group produce și distribuie vinuri și băuturi spirtoase din România, fiind singurul producător de single malț din țară. Grupul este format din Distileriile Alexandrion și Distileriile SABER 1789. Portofoliul de produse include băuturi tradiționale românești și produse internaționale. Alexandrion 5* și 7*, celebrul vinars Brâncoveanu XO, VS și VSOP, lichiorul de fructe SABER Elyzia, distilatul de fructe Zolmyr, Vodka Kreskova. Începând cu anul 2018, Grupul și-a extins activitatea, completându-și portofoliul cu vinuri premiate, liniștite și spumante, sub denumirea THE ICONIC ESTATE.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Alexandrion Group aduce pe piață Hendrick`s Midsummer Solstice, un gin floral, în ediţie limitată