Lectură de 2 minute

21 Jan 2022 - Știri și Noutăți

Alexandrion lansează gama Flavour Collection și un concurs cu premii pe pârtiile de ski

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Alexandrion Group lansează gama Flavour Collection, care include Alexandrion Greek Orange și Alexandrion Coffee, și lansează un concurs pentru clienți, cu numeroase premii. Consumatorii sunt așteptați în fiecare weekend pe domeniile schiabile Arena Platoș Păltiniș (Poiana Poplacii, DJ 106, Păltiniș 550001) și Transalpina Voineasa (DN7A, Obârşia Lotrului 247750) și sunt invitați să participe la campania «Savurează iarna cu premiile Winter X Flavours», unde pot degusta noile arome în barurile și restaurantele care aparţin celor două domenii schiabile.

Consumatorii trebuie să achiziționeze două sau mai multe dintre produsele participante la campanie: shot sau cocktail cald cu Alexandrion Greek Orange sau Alexandrion Coffee pentru a câștiga unul dintre premiile campaniei. Angajații Alexandrion vor aplica pe cardul Winter X Flavours ștampila aferentă fiecărui produs achiziționat, iar fiecare consumator și participant la concurs este invitat să meargă la sfera Alexandrion Winter X Flavours pentru a-și ridica premiul.

Premiile oferite de Alexandrion

Premiile: o eșarfă multifuncțională, o căciulă tricotată, o cană cu capac detașabil sau căciulă și fular 2 în 1, în culorile portocalei și cafelei, personalizate cu logo-ul Alexandrion Flavour Collection.

Amplasată la baza pârtiilor de schi, sfera Winter X Flavours este un dom voluminos sub forma unui glob de sticlă, iar Alexandrion pune la dispoziție și un foto corner creativ în interiorul domului.

Alexandrion Flavour Collection include Alexandrion Greek Orange și Alexandrion Coffee, o combinație între aromele mediteraneene familiare aduse de Alexandrion 5 şi notele dulci, crocante de ciocolată neagră şi vanilie. Noua colecție Alexandrion Flavour Collection este disponibilă în marile lanțuri de retail din România, în magazinele de proximitate sau pot fi comandate online pe iconicdrinks.shop.

Alexandrion Group, unul dintre cei mai mari producători și distribuitori de băuturi spirtoase și vinuri din România, a încheiat anul 2021 cu rezultate care au depășit semnificativ ţintele stabilite pentru anul trecut. Grupul a depășit ţinta de producţie la nivel global cu 40%, în timp ce ținta de cifră de afaceri globală, de 1 miliard de lei, a fost depășită cu 30%.

Alexandrion Group este unul dintre cei mai importanți jucători în producția de vinuri și băuturi spirtuoase din România și este singurul producător de single malt din țară. Grupul are o istorie de peste 200 de ani în industria de băuturi spirtoase locale, producând la Distileriile Alexandrion Saber 1789.

Portofoliul de produse include băuturi tradiționale românești și produse internaționale. Începând cu anul 2018, Grupul și-a extins activitatea, completându-și portofoliul cu vinuri spumante, produse de Crama The Iconic Estate.

Citeste si:
Indexul locurilor de muncă OLX: Producția și logistica, domeniile cu cele mai multe joburi disponibile, în 2023
Indexul locurilor de muncă OLX: Producția și logistica, domeniile cu cele mai multe joburi disponibile, în 2023

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Alexandrion lansează gama Flavour Collection și un concurs cu premii pe pârtiile de ski