Lectură de un minut

21 Dec 2021 - Știri și Noutăți

Alexandrion Group lansează Brâncoveanu XO, ediție limitată Gheorghe Zamfir

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Alexandrion Group, unul dintre cei mai mari producători și distribuitori de băuturi spirtoase și vinuri din România, lansează Brâncoveanu XO, ediție limitată Gheorghe Zamfir, un vinars rafinat, maturat ȋn butoaie de stejar, la Distileriile Alexandrion Saber 1789.

Brâncoveanu Vinars, un brand premium ȋn portofoliul Alexandrion Group, își extinde gama cu o ediție limitată, exclusivă, extra-maturată. Brâncoveanu XO – Ediție Limitată Gheorghe Zamfir a fost creat pentru a onora valorile culturii române. Această ediţie îi este dedicată și poartă numele maestrului Gheorghe Zamfir, unul dintre cei mai mari muzicieni români ai tuturor timpurilor, compozitor și autor a peste trei sute de lucrări instrumentale, simfonice.

Brâncoveanu XO – ediție limitată Gheorghe Zamfir este lansat pentru a celebra aniversarea celor 80 de ani de viaţă ai maestrului Gheorghe Zamfir, care semnează această colecție exclusivă. Prin colecții exclusive, extra-maturate și realizate în ediții limitate, Vinarsul Brâncoveanu omagiază talentul și geniul creator al unor personalități contemporane cu contribuţie remarcabilă la dezvoltarea culturii române.

Noul Brâncoveanu XO – Ediție Limitată Gheorghe Zamfir are o distribuţie limitată, fiind disponibil prin intermediul magazinului online Alexandrion Group, în rețelele naționale de hypermarket-uri și în magazinele de specialitate.

Alexandrion Group este unul dintre cei mai importanți jucători în producția de vinuri și băuturi spirtuoase din România și este singurul producător de single malt din țară. Grupul are o istorie de peste 200 de ani în industria de băuturi spirtoase locale, producând la Distileriile Alexandrion Saber 1789.

Portofoliul de produse include băuturi tradiționale românești și produse internaționale. Începând cu anul 2018, Grupul și-a extins activitatea, completându-și portofoliul cu vinuri spumante, produse de Crama The Iconic Estate.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Alexandrion Group lansează Brâncoveanu XO, ediție limitată Gheorghe Zamfir