Lectură de 2 minute

17 Mai 2021 - Știri și Noutăți

Agroland inaugurează al doilea magazin de tip MEGA în Capitală și va deschide încă cinci unități anul acesta

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Grupul Agroland deschide al doilea magazin MEGA din Capitală, după o investiție de 200.000 euro și ajunge, astfel, la 12 unități. Spațiul, fără stocuri, este situat la intersecția dintre Șoseaua de Centură și Șoseaua București-Târgoviște, lângă Pasajul Mogoșoaia.

 

Agroland estimează că, până la finele lui 2021, noul magazin va fi tranzitat de peste 60.000 de persoane. Agroland MEGA București 2 este cea de-a șasea unitate de acest tip deschisă de companie în 2021, la nivel național, urmând inaugurărilor din Afumați, Craiova, Sfântu Gheorghe, Vaslui și Târgu Secuiesc.

Conceptul a fost lansat în urmă cu patru ani și vizează un segment al populației care simțea nevoia unui supermarket cu produse pentru grădină, îngrijirea animalelor de companie și hobby farming. Magazinele MEGA au o suprafață mai mare cu 300% decât magazinele Agroland tradiționale.

Agroland MEGA București 2 se află pe Strada București – Târgoviște nr. 50 și ocupă o suprafață de 500 mp în incinta parcului comercial Prima Shops, unde se învecinează cu supermarketurile Kaufland și Lidl, precum și magazinul Pepco.

3.500 de produse pentru casă și grădină la Agroland

Amenajarea noii unități a durat șase săptămâni, iar clienții vor avea la dispoziție 3.500 de produse, din gamele deja consacrate: produse pentru grădină, printre care material săditor, fertilizanți și echipamente pentru întreținere; produse destinate animalelor de companie, de la hrană, la suplimente, jucării și diferite accesorii și produse pentru hobby farming, precum și alte produse utile în casă și gospodărie.

Potrivit lui Horia Cardoș, planurile de dezvoltare pentru 2021 includ continuarea extinderii atât în proximitatea Bucureștiului, în Bolintin Deal, cât și în restul țării. Astfel, la nivel național, sunt programate încă două deschideri în Moldova, la Bârlad și Iași, precum și alte două în Oltenia, la Balș și Caracal. De asemenea, în toamnă se pregătește inaugurarea primului Agroland MEGA din Sibiu.

Citeste si:
Cocorico, din nou la târguri: ce preparate găsim la food-truck-urile Artisan by Cocorico
Cocorico, din nou la târguri: ce preparate găsim la food-truck-urile Artisan by Cocorico

Agroland este o rețea de magazine cu produse pentru gardening, pet care și hobby farming din România, cu capital 100% românesc, fondată în 1997, la Timișoara, de către antreprenorul Horia Cardoș. În prezent, rețeaua Agroland are peste 250 de unități, localizate în 29 de județe, și peste 2.200.000 de clienți an. Grupul Agroland a înregistrat o cifră de afaceri de 38,4 milioane de euro, la finele lui 2020, și are peste 300 de angajați.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Agroland inaugurează al doilea magazin de tip MEGA în Capitală și va deschide încă cinci unități anul acesta