Lectură de 2 minute

09 Jan 2024 - Știri și Noutăți

Agrii România are magazin online. Ce produse pot comanda fermierii, dar și persoanele fizice

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Zitec anunță dezvoltarea noului magazin online al Agrii România, furnizor de servicii agronomice, tehnologii performante și sfaturi tehnice de pe piața națională. Dezvoltat pe platforma Magento 2, site-ul vine în ajutorul fermierilor mici sau persoanelor fizice, cu un catalog de produse variat și un proces de plasare a comenzilor simplu și rapid.
 

Sursa foto: Unsplash

Noul magazin online aduce îmbunătățiri semnificative la nivel de infrastructură tehnică, fluxuri de primire și procesare comenzi, integrare cu metode de plată și livrare, dar și la nivelul interfeței cu utilizatorii finali printr-un catalog flexibil de produse, filtrare avansată și funcții de căutare. Astfel, Agrii România răspunde nevoii tot mai accentuate pentru o platformă de cumpărare adaptată cerințelor specifice ale consumatorilor și îi sprijină prin furnizarea de produse și soluții agricole inteligente.

Observăm deja că digitalizarea ajunge în tot mai multe domenii de activitate. Agricultura, deși poate percepută printr-o prismă mai tradițională, este un sector cât se poate de modern în prezent. Este nevoie însă nu doar de utilaje de ultimă generație, ci și de soluții eCommerce la fel de actuale, pentru ca fermierii să poată avea acces facil și rapid la sprijinul de care au nevoie, fie că e vorba de achiziția unor soluții agricole sau despre primirea unor recomandări personalizate.

Alexandru Dobre, eCommerce Director, Zitec

Din punct de vedere operațional, platforma se integrează direct cu sistemele interne de administrare stocuri, de facturare și de livrare a Agrii. Există o mai mare vizibilitate și control în gestionarea produselor și clienților, iar fluxul de procesare al comenzilor este optimizat. Toate aceste schimbări de back-office sunt complementate și de îmbunătățiri concrete la nivelul UI/UX, pentru ca fiecare client să poată avea o experiență de cumpărare simplă și plăcută.

Cu ajutorul noii platforme online, clienții au acces rapid la peste 1.100 de produse pe care Agrii România le oferă spre vânzare. În plus, acestea sunt livrate prompt către fermieri, coletele ajungând la destinație în două zile lucrătoare de la plasarea comenzii.

Cu o experiență de 20 ani în dezvoltare de soluții de business, Zitec este Adobe Solution Bronze Partner și partener de implementare VTEX, oferind servicii de eCommerce pentru clienți importanți din România, precum și din alte țări din Europa. În portofoliul companiei se regăsesc branduri precum Flanco, Brico Dépôt, iELM sau Arctic.

Una dintre cele mai proeminente companii de servicii de dezvoltare software end-to-end din Europa, Zitec susține transformarea digitală a companiilor pe aproximativ 30 de piețe, precum SUA, Canada, Marea Britanie, România, Cipru, Germania, Italia, Danemarca și Orientul Mijlociu. Zitec este una dintre puținele companii românești certificate Google Cloud Premier Partner, Microsoft Solution Partner - Digital & App Innovation, Microsoft Advanced Specialization - Infrastructure Migration to Azure, Amazon AWS Technology Partner și furnizor al platformei de soluții eCommerce în cloud VTEX, precum și Adobe Solution Bronze Partner.

Citeste si:
Analiză CBRE: Timiș, în topul județelor preferate de investitorii din sectorul agricol
Analiză CBRE: Timiș, în topul județelor preferate de investitorii din sectorul agricol

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Agrii România are magazin online. Ce produse pot comanda fermierii, dar și persoanele fizice