Lectură de un minut

12 Oct 2023 - Știri și Noutăți

Adidas a deschis un nou magazin outlet în România

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Noul magazin adidas outlet din Promenada Mall din Craiova s-a deschis astăzi, 12 octombrie, în zona exterioară a mall-ului, The Strip. Cu o suprafață de vânzare de 542 de metri pătrați, acest outlet adidas este cel de-al 7-lea magazin de acest gen din România, fiind primul din zona de sud-vest a țării.

Sursa foto: Unsplash

Acest nou magazin adidas outlet din cadrul centrului comercial Promenada Craiova, păstrează conceptul de design Stadium 2.0. Decorul noului magazin este avangardist, inspirat de designul arenelor sportive, iar spațiul îmbină cu artă structurile dure, reci, cu accente de culori calde și elemente de inspirație locală.

Noul outlet adidas se bazează pe dorința de a oferi atât pasionaților de sporturi recreaționale, cât și sportivilor de performanță un loc unde să găsească echipamentul de care au nevoie.

În perioada 12-15 octombrie, fiecare vizitator al magazinului adidas din Promenada Craiova se va bucura de o reducere de 20%, aplicată la achiziționarea a cel puțin 2 produse.

adidas este un designer și dezvoltator global de încălțăminte, îmbrăcăminte și accesorii pentru sport și viața de zi cu zi, având misiunea de a fi cel mai bun brand sportiv din lume. adidas creează produse de înaltă performanță pentru a-i ajuta pe sportivi să își atingă obiectivele. Cu sediul central în Herzogenaurach, Germania, compania are peste 61.000 de angajați în întreaga lume și a generat vânzări de 21,2 miliarde de euro în 2021.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Adidas a deschis un nou magazin outlet în România