Lectură de 2 minute

20 Mai 2024 - Știri și Noutăți

Abatorul Periș preia trei unități regionale de procesare și comercializare a cărnii deținute de antreprenorul Alin Zamfira

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția prin care Abatorul Periș intenționează să preia companiile Almado Total Distribution, Cathedral Distribution și Policalita.

Sursa foto: Pixabay.com

Abatorul Periș produce și comercializează cu ridicata produse de carne proaspătă și comercializează cu amănuntul produse din carne proaspătă și procesată.

Almado comercializează cu amănuntul produse de carne proaspătă și procesată, iar Cathedral și Policalita comercializează cu ridicata produse de carne proaspătă și procesată.

Companiile aparțin lui Alin-Georgian Zamfira.

În urma analizei, Consiliul Concurenței a constatat că operațiunea notificată nu ridică obstacole semnificative în calea concurenței efective pe piața românească sau pe o parte a acesteia şi că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naţionale de concurenţă, după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial.

Abatorul Periș și Primo Mix Food au cerut insolvența ANGST la 21 septembrie 2023.

Abatorul Periș și Primo Mix Food au cerut insolvența ANGST la 21 septembrie 2023, decizia intrării în insolvență fiind luată la data de 29 martie 2024, cu drept de apel în șapte zile de la comunicarea hotărârii prin publicare în Buletinul Procedurilor de Insolvenţă, ce va fi depus la Tribunalul Ilfov.

Citeste si:
Bogdan Magheru, numit în funcția de director general al Abatorului Periș
Bogdan Magheru, numit în funcția de director general al Abatorului Periș

”În temeiul art. 406 Cod procedură civilă ia act de renunţarea la judecată formulată de creditorul MONCEANU INOCASINGS SRL. Admite cererile creditorilor ABATORUL PERIS SA şi PRIMO MIX FOOD SRL. În temeiul art. 72 alin. 6 din Legea nr. 85/2014, privind procedurile de prevenire a insolvenţei şi de insolvenţă, deschide procedura generală de insolvenţă împotriva debitoarei ANGST RO SRL. Pune în vedere debitoarei faptul că este obligată să depună în termen de 10 zile de la pronunţarea prezentei hotărâri, la dosarul cauzei, actele şi informaţiile prevăzute la art. 67 alin. 1 din Legea nr. 85/2014. În cazul în care debitoarea nu va depune actele şi informaţiile arătate devin aplicabile dispoziţiile art. 82 alin. 1 şi 2 şi art. 169 alin. 1 lit. d din Legea nr. 85/2014. În cazul în care debitoarea nu depune, în 10 zile de la pronunţare prezentei hotărâri, la dosar, o declaraţie prin să îşi manifeste intenţia de reorganizare, în temeiul art. 85 alin. 1 raportat la art. 74 şi art. 67 alin. 1 lit. g din Legea nr. 85/2014, urmează a opera ridicarea de drept a dreptului de administrare – constând în dreptul de a-şi conduce activitatea, de a-şi administrat bunurile din avere şi de a dispune de acestea, situaţie în care conducerea integrală a activităţii debitorului revine administratorului judiciar”, arată Tribunalul Ilfov.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Abatorul Periș preia trei unități regionale de procesare și comercializare a cărnii deținute de antreprenorul Alin Zamfira