Lectură de un minut

04 Oct 2023 - Știri și Noutăți

A fost lansată băutura cu infuzie de canabis

Mădălina Dinu

Abonează-te pe  

În timp ce companiile din industria băuturilor se confruntă cu scăderea vânzărilor și cu un interes mai scăzut din partea generațiilor tinere pentru consumul de băuturi alcoolice, companiile de canabis se luptă pentru consumatorii de băuturi. Curaleaf - un jucător notabil în acest sector, cu unități de distribuție în 19 state - crede că cea mai recentă linie de produse va atrage acest segment demografic în plină expansiune.

Sursa foto: Pixabay

Zero Proof Squeeze sunt băuturi îmbunătățite cu infuzie de canabis care pot fi stoarse în orice lichid pentru a adăuga THC în băuturi. Potrivit Curaleaf, efectele drogului pot fi resimțite mai repede decât cele ale unor comestibile obișnuite, în aproximativ 15-30 de minute. Sticlele cu design compact livrează 2,5 mg de THC la fiecare stoarcere.

Linia de produse este disponibilă acum în statul Illinois, în magazinele Curaleaf, precum și la distribuitori. Produsul este disponibil patru varietăți, fiecare dintre ele conținând o notă de arome diverse, inclusiv Lime, Sweet, Orange și Cherry. În timp ce fiecare flacon de 40 de mililitri conține 100 de miligrame de THC.

Acesta este primul produs vândut sub marca Zero Proof, urmând ca în anii următori să apară o suită de alte sortimente de băuturi. Kate Lynch, vicepreședintele executiv de marketing al Curaleaf, a declarat pentru Food Dive că produsul dă deja semne că se vinde bine în acest stat.

La crearea produsului, Curaleaf a declarat că a utilizat nanotehnologia pentru a permite dizolvarea THC-ului în băuturi, transformând uleiul concentrat de canabis în molecule care sunt solubile în apă.

Compania Curaleaf vede un potențial ridicat pentru marca sa Zero Proof, având în plan să extindă tipurile de băuturi pe care le vinde. Printre alte formate pe care compania le are în vedere se numără pulberea care poate fi turnată în băuturi și băuturile conservate gata de consum.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  A fost lansată băutura cu infuzie de canabis