Lectură de un minut

19 Jun 2023 - Știri și Noutăți

A fost inaugurată cea de-a cincea cafenea 5 to go din cadrul lanțului de magazine Carrefour

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

A fost deschisă a cincea cafenea 5 to go din cadrul lanțului de magazine Carrefour. Aceasta se află în Hipermarketul Carrefour Colentina. 

Sursa foto: Carrefour România/ LinkedIn

”Suntem încântați să anunțăm deschiderea de astăzi a zonei noi de Snacking din Hipermarketul Carrefour Colentina”, notează reprezentanții Carrefour, pe pagina de LinkedIn.

Sursa Foto: Carrefour România/ LinkedIn

Astfel, este marcată deschiderea celei de a cincea cafenea 5 to go din rețea și a doua locație PIZZONI.

Clienții noștri se pot bucura de un meniu cu produse inspirate din bucătăria internațională, patiserie bucovineană și gelaterie italiană”, a mai notat retailerul.

În februarie, 5 to go a lansat un parteneriat alături de Carrefour prin programe și inițiative naționale pe termen lung. Această colaborare se concretizează prin prezența la raft în hipermarketurile Carrefour a produselor din gama 5 to go dedicate segmentului de retail, prin deschiderea a 11 locații sub denumirea oficială de Coffee Corner 5 to go și a cafenelelor din zona de snacking a magazinelor Carrefour.

5 to go a luat naștere în 2015, iar în prezent se apropie de pragul de 500 de unități, fiind unul dintre cele mai mari lanțuri de cafenele din Europa de Est, dar și cea mai accesată franciză din România.

Carrefour România are peste 400 de magazine din țară, unde, cu aplicația Carrefour și casele de marcat Self Service, sesiunea de shopping devine rapidă și ușoară sau prin serviciile de online shopping cu livrare acasă sau Click & Collect: www.carrefour.ro și platformele BRINGO și Glovo, disponibile gratuit în Google Play și App Store. Carrefour România operează în România prin patru entități juridice: Carrefour S.A., Artima S.A., Columbus Operațional SRL și Supeco Investment SRL.

Citeste si:
Programul magazinelor Penny de Paște, în 2024
Programul magazinelor Penny de Paște, în 2024

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  A fost inaugurată cea de-a cincea cafenea 5 to go din cadrul lanțului de magazine Carrefour