Lectură de 3 minute

25 Oct 2022 - Știri și Noutăți

50 de ani Bottega Verde: cu ce oferte de Black Friday vine brandul italian de cosmetice

Cristina Marin

Abonează-te pe  

BottegaVerde, celebrul brand italian de produse cosmetice bazate pe ingrediente naturale, a împlinit anul acesta 50 de ani de la înființare și 7 ani de când s-a lansat pe piața din România. Conform estimărilor, anul 2022 se va încheia cu o creștere a cifrei de afaceri de 30% pentru magazinul online BottegaVerde.ro. 

Sursa foto: Bottega Verde

Până în prezent, magazinul online BottegaVerde.ro are o creștere a cifrei de afaceri de 25% față de aceeași perioadă a anului trecut, estimările fiind ca până la finalul anului să înregistreze o creștere de până la 30%.

Anul acesta, faimosul brand italian a sărbătorit 50 de ani de la înființare, iar acest moment a fost marcat prin lansarea a 3 noi game de îngrijire, acestea fiind lansate în România în luna octombrie a acestui an.

Aceste 3 game reprezintă, de fapt, îmbunătățirea proceselor de obținere a ingredientelor active ce provin din culturi proprii Bottega Verde:

  • gama Uva Preziosa cu extract de struguri roșii,
  • gama Olivo Sublime cu extract de ulei de măsline,,
  • gama pentru piele sensibilă, Avena e Malva, ce conține până la 99% ingrediente naturale obținute din ovăz și nalbă.

Toate cele 3 game de produse folosesc ingrediente naturale obținute prin procese brevetate Bottega Verde.

În același timp, compania își propune să adopte tot mai multe practici sustenabile, printre care reducerea plasticului: cele mai multe ambalaje ale produselor provin din plastic 100% reciclat sau din cel puțin 35% plastic reciclat.

Categoria de seturi cadou - cea mai cumpărată în perioada aceasta

Pe lângă caracterul sustenabil al produselor, procesele de obținere a cosmeticelor naturale și aromele intense au făcut ca produsele Bottega Verde să devină printre preferatele consumatorilor din România, în special când vine vorba de cadouri.

În fiecare an ne pregătim cu un stoc foarte mare de seturi cadou, în special cele pentru femei. De la an la an, observăm că apetitul pentru cadouri ambalate cu motive de iarnă crește considerabil. Consumatorul român preferă tot mai mult să simplifice procesul de a oferi un cadou: comandă online un produs foarte atrăgător, deja ambalat spre a fi oferit celor dragi, colaboratorilor sau angajaților, pentru a economisi timpul petrecut în magazinele fizice.

Citeste si:
Cele mai importante 5 tendințe de îngrijire a pielii în 2024
Cele mai importante 5 tendințe de îngrijire a pielii în 2024

Alexandru Diaconu, Antreprenor BottegaVerde.ro

De Black Friday se cumpără cele mai multe seturi cadou cu motive de Crăciun

În fiecare an, BottegaVerde.ro pregătește reduceri consistente la toate produsele, inclusiv la seturile cadou de Crăciun.

Analizând rezultatele din ultimii 3 ani, de Black Friday sunt comandate, în primul rând, produsele pentru îngrijirea corpului, urmate de seturile cadou cu motive de Crăciun pe locul 2, pe locul 3 fiind cremele antirid cu ingrediente active precum Pro-retinol, colagen vegetal sau acid hialuronic, dar și cele pe bază de flori de șofran.

Anul acesta, peste 1000 de produse vor avea reduceri substanțiale de Black Friday.

Produsele Bottega Verde sunt disponibile și în locatiile Farmacia Tei și Bebe Tei încă din anul 2021. În perioada următoare va fi o extindere semnificativă a partenerilor din zona de retail.

Brandul de cosmetice naturale numărul 1 în Italia, Bottega Verde, are un istoric de 50 de ani în industria produselor cosmetice create din ingrediente naturale, iar pe piața din România a intrat din anul 2015. Magazinul online BottegaVerde.ro oferă peste 1700 de produse cosmetice naturale pentru îngrijirea tenului, a corpului și a părului, produse pentru protecție solară, produse pentru casă, dar și parfumuri și produse de make-up.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  50 de ani Bottega Verde: cu ce oferte de Black Friday vine brandul italian de cosmetice