Lectură de 2 minute

08 Apr 2024 - Știri și Noutăți

5 to go pregătește lansarea mai multor produse de snacking în retail

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

5 to go continuă să își dezvolte prezența pe plan local și internațional într-un ritm accelerat și obține în primul trimestru din 2024 rezultate în linie cu obiectivele ambițioase setate pentru acest an.

Sursa foto: 5 to go

Evoluția actuală a numărului de locații se încadrează în targetul propus pentru prima parte a anului, acesta este ritmul necesar pentru a atinge, sau chiar depăși, borna de 650 de cafenele deschise până în decembrie. Mă bucur că se va concretiza deschiderea primelor locații 5 to go din Bulgaria, este o realizare pe care o urmărim de ceva vreme, iar în Ungaria planul este să fim prezenți cu 10 cafenele până la finalul anului, dacă totul decurge conform așteptărilor.

Radu Savopol, cofondator 5 to go

În acest moment, rețeaua 5 to go cuprinde 120 de orașe din România, alte 35 urmând a fi incluse pe harta de dezvoltare în acest an și numără 280 de antreprenori care duc mai departe valorile brandului și contribuie semnificativ la dezvoltarea masivă pe plan local, prin gestionarea cu succes a uneia sau a mai multor locații.

Până în decembrie 2024, este planificată deschiderea a în jur de 120 de noi cafenele 5 to go, precum și consolidarea prezenței pe piețele externe, unde extinderea businessului va fi condiționată de o analiză riguroasă a rezultatelor obținute anterior și de specificul fiecărui țări. De altfel, previziunea realistă, adaptarea strategiei la evoluția pieței și gestionarea eficientă a factorilor externi se numără printre factorii cheie pentru rezultatele spectaculoase obținute până în prezent de 5 to go.

Totodată, dezvoltarea diviziei de retail este în parametrii propuși, cu noi produse în zona de snacking în curs de lansare, acestea fiind adaptate cerințelor momentului în materie de nutriție și stil de viață, cu preț competitiv, design atrăgător și o calitate superioară a ingredientelor, completând perfect portofoliul actual.

5 to go a luat naștere în 2015, iar până în prezent a depășit pragul de 500 de unități, fiind cel mai mare lanț de cafenele din Europa de Est, dar și cea mai accesată franciză din România. Radu Savopol și Lucian Bădilă sunt fondatorii 5 to go, cei care au adus pe piața HoReCa din România conceptul inovator de preț unic pentru toate produsele comercializate.

Citeste si:
Studiu Hospitality Culture Institute: Care sunt preparatele preferate ale românilor?
Studiu Hospitality Culture Institute: Care sunt preparatele preferate ale românilor?

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  5 to go pregătește lansarea mai multor produse de snacking în retail