Lectură de 2 minute

21 Jan 2016 - Promoții

Preturi cu pana la 50% mai mici la Praktiker pentru redecorarea casei

Abonează-te pe  

Pentru ca stie ca schimbarea este pe lista prioritatilor la inceput de an, dar si ca bugetul este mai mic dupa cheltuielile din luna decembrie, Praktiker ti-a pregatit reduceri imbatabile. Asadar, profita de lichidarile de stoc si asigura o noua infatisare casei tale cu sute de solutii deco la preturi mici.

 

Praktiker s-a impus ca lider in domeniul Do It Yourself pentru amenajarea casei si gradinii, cu solutii complete. Oferta de inceput de an include reduceri promotionale la produsele pentru reamenajare si nu numai, clientii putand sa opteze pentru cumparaturi la decoratiuni pentru interior si exterior, mobila, parchet, sanitare, electronice, electrocasnice. Cateva exemple, mai jos. Mai multe detalii despre reduceri sunt disponibile online.

Ofera o noua infatisare holului

Cum poti revitaliza holul? Prin alegerea unor piese de impact. In primul rand holul este de cele mai multe ori „mobilat” cu usi. Asa incat primul pas pentru schimbare ar fi sa alegem usi noi pentru camere. Praktiker ofera o gama de usi moderne la preturi accesibile.

Retail jobs

Pasul doi ar fi schimbarea pendulului printr-o piesa statement. De ce nu un pendul palarie, disponibil la Praktiker la un pret de nerefuzat si intr-o varietate de culori.

Bucataria devine mai primitoare

Probabil in bucatarie petrecem cel mai mult timp. In primul rand pentru gatit, dar si pentru mesele frumoase in familie. Mobila poate fi destul de greu de schimbat, dar putem experimenta in jurul ei.

Citeste si:
Homelux dă startul reducerilor de vară. Retailerul are mobilier și decorațiuni reduse cu până la 80%
Homelux dă startul reducerilor de vară. Retailerul are mobilier și decorațiuni reduse cu până la 80%

Seturile Barcelona sau New York de masa si scaune de la Praktiker vor aduce un suflu nou si vor asigura un spatiu generos de jur imprejur.

Reorganizarea dormitorului

Tot ce ne dorim de la dormitor este relaxare si liniste, nu? Ei bine, nu putem obtine toate astea fara organizare. Daca dressingul isi face treaba cu hainele, cum ramane cu bijuteriile si accesoriile?

Dulapul cu oglinda pentru bijuterii de la Praktiker beneficiaza de o reducere de 20% si este disponibil in doua culori, fucsia sau alb. Dulapul ofera spatiul necesar pentru bijuterii si o oglinda generoasa.

Sute de alte produse sunt disponibile in magazinele Praktiker la preturi mici. Campania Marilor Reduceri este valabila pana la data de 2.02.2016, in limita stocului disponibil, in toate magazinele Praktiker din tara.

Retail.ro /  Retail.ro /  Promoții /  Preturi cu pana la 50% mai mici la Praktiker pentru redecorarea casei