Lectură de 2 minute

03 Dec 2015 - Promoții

Nou proiect Praktiker Romania dedicat profesionistilor

Abonează-te pe  

Praktiker incurajeaza cumparatorii si pune la dispozitia acestora un card care ofera reduceri, bonusuri lunare si anuale, dar si oferte dedicate.

Praktiker anunta printr-un comunicat de presa lansarea unui proiect al departamentului de vanzari B2B, dedicat exclusiv profesionistilor si nevoilor acestora. Cardul este disponibil la birourile de informatii din fiecare magazin Praktiker si poate fi ridicat pe loc, dupa completarea unui contract. Poate fi folosit in toate magazinele Praktiker, asigurand reduceri posesorului acestuia.

Profesionist Praktiker poate deveni orice persoana juridica sau persoana fizica autorizata care activeaza in oricare dintre domeniile: structuri, instalatii, amenajare gradina, finisaje, montaj sau ale domenii conexe.

Cardul reprezinta un pachet avantajos de beneficii exclusive precum:

  • Reducere de 5% la fiecare achizitie efectuata cu cardul
  • Bonus lunar in functie de totalul achizitiilor
  • Bonus anual in functie de valoarea cumparaturilor efectuate pe parcursul acelui an
  • Oferte dedicate: produse cu preturi speciale

Nicoleta Iordache, Director Vanzari B2B Praktiker Romania declara: „Pentru ca ne pasa de clientii nostri si suntem atenti la nevoile lor, am lansat anul acesta Cardul pentru Profesionisti, cu avantaje atat pentru clientul final, cat si pentru mesteri, pe principiul „cu cat cumperi mai mult, cu atat castigi mai mult”. Suntem siguri ca va fi un produs de succes, fiind un sistem de loializare cu avantaje financiare clare pentru profesionisti. Pe de o parte ii ajuta sa ofere preturi foarte bune clientilor lor, pe de alta parte le aduce si discounturi semnificative in vouchere valorice lunare sau anuale, de care beneficiaza in mod direct”.

Statutul de profesionist Praktiker este valabil nelimitat in timp si se obtine prin simpla completare a unui contract, disponibil la birourile de informatii din orice magazin Praktiker. Portofoliul Praktiker ofera 42.000 produse, impartite pe departamente ca decoratiuni pentru interior si exterior, produse sanitare, mobila, electronice si electrocasnice, materiale de constructii si produse pentru gradinarit. Magazinele pun la dispozitie o gama de servicii: comenzi speciale, combinare cromatica pentru vopsele, servicii financiare, livrare produse, garantie retur si servicii de cusut.

Citeste si:
Sinsay a inaugurat trei noi magazine în trei orașe diferite. Retailerul a pregătit reduceri de până la 30%
Sinsay a inaugurat trei noi magazine în trei orașe diferite. Retailerul a pregătit reduceri de până la 30%
Retail.ro /  Retail.ro /  Promoții /  Nou proiect Praktiker Romania dedicat profesionistilor