Lectură de 2 minute

09 Jul 2024 - Interviuri și Analize

Karcher, brandul de produse profesionale de curățenie, anunță planuri de expansiune în România

Mădălina Dinu

Abonează-te pe  

În prezent, rețeaua de magazine Karcher din România cuprinde 6 locații de tip Karcher Center și 2 magazine de tip Karcher Store, oferind o gamă completă de produse și consultanță pentru toate nevoile de curățenie, de la uz casnic la echipamente profesionale. Reprezentanții companiei au declarat pentru retail.ro că există planuri de expansiune în România.

Sursa foto: Kärcher

În București, Karcher Center poate fi găsit în trei locații strategice: în Bulevardul Pipera nr. 2-XI, Parklake Mall și Centrul Comercial Militari Shopping. Alte puncte de acces includ Cluj-Napoca, unde Karcher Center se află pe strada Oașului 86-90, și Iași, pe strada Silvestru 26-36. În Timișoara, Karcher este prezent în Iulius Mall.

Cele două magazine Karcher Store sunt localizate la Sibiu, în parcarea Shopping City, și în noul Karcher Store deschis recent la Curtea de Argeș, în incinta CER Cleaning Equipment.

Planurile companiei pe termen lung includ deschiderea de noi magazine Karcher Center în țara noastră, iar detalii suplimentare vor fi anunțate odată ce proiectele vor fi stabilite, spun reprezentanții companiei. Scopul aceste expansiuni este de a fi cât mai aproape de clienți și de a facilita accesul la produsele Karcher, disponibile în principal prin marile lanțuri de retail din România.

Ce produse noi a lansat compania

Anul acesta, compania a adus pe piață numeroase produse noi în ambele categorii, uz casnic și echipamente profesionale. Printre lansări se numără aparatul de curățat de presiune medie OC 6-18 Premium, noua foarfecă de tăiat crengi cu acumulator TLO 2-18 și mopul cu abur SC 1 Upright, dedicate utilizării la domiciliu.

În domeniul echipamentelor profesionale, Karcher a introdus aparatul de spălat cu presiune HDS 10/21-4 MXA, HD 5/11 EX Plus Classic, noul Eco Booster - un accesoriu ce crește performanța de spălare cu presiune cu până la 50%, precum și masinile de frecat aspirat B110 C Classic și BD50/55 C Classic. De asemenea, au fost lansate noul aspirator profesional pentru mediu umed și uscat NT 50/1 K&Mwf și aspiratorul profesional industrial IVM 40/24-2 M ACD, disponibil și pentru zone ATEX.

Unul dintre produsele de vârf din acest an este Robotul KIRA B50, o mașină de frecat aspirat autonomă pentru curățarea pardoselilor, capabilă să acopere până la 1830 de metri pătrați fără intervenție umană.

Ce produse Karcher preferă clienții

Produsele Karcher cele mai apreciate de clienți includ aparatele de curățat cu presiune, aspiratoarele pentru mediu uscat și umed, aspiratoarele robot și cele verticale, aparatele de curățat cu abur, mașinile profesionale de frecat-aspirat și echipamentele municipale de măturat. De asemenea, sistemele de spălătorii auto Karcher, atât cele portabile cât și cele self-service, sunt extrem de căutate pe piață.

Citeste si:
S-a deschis Kärcher Store: noul magazin este situat chiar în incinta fabricii CER Cleaning
S-a deschis Kärcher Store: noul magazin este situat chiar în incinta fabricii CER Cleaning

Retail.ro /  Retail.ro /  Interviuri și Analize /  Karcher, brandul de produse profesionale de curățenie, anunță planuri de expansiune în România