Lectură de un minut

22 Dec 2023 - Interviuri și Analize

Încă e mai e timp! Târg de cozonaci la Carrefour: ce producători și prețuri găsim

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Așa cum iarna pare că ia prin surprindere autoritățile de fiecare dată, și sărbătorile pare că vin dintr-o dată, lăsându-ne cu lista de cumpărături pe ultima sută de metri. Pentru cei care mai plănuiesc vizite în magazine în acest weekend, retailerul Carrefour a pregătit un târg de cozonaci. 

Sursa foto: Shutterstock.com

Carrefour România colaborează pentru cozonaci cu peste 70 de furnizori locali şi regionali, majoritatea având la dispoziţie şi alte categorii de produse, prezente pe rafturile magazinelor din întreaga ţară (produse de panificaţie şi cofetărie).

Sursa Foto: Marius Macovei/ LinkedIn

Prețurile variază între 10 lei și 65 de lei per bucată, iar în catalogul de Crăciun, clienții vor regăsi promoții și produse speciale, precum cozonac cu ciocolată și vișine.

”De asemenea, mărcile proprii Carrefour și produsele producătorilor naționali și locali sunt foarte apreciate de clienți, oferind un raport calitate-preț excelent. Oferta include cozonaci clasici, precum cozonacul cu nucă Drag de România, dar și cozonaci mai speciali, precum cozonacul festiv Carrefour Extra”, a declarat Marius Macovei, Manager de produs, Brutărie și Gastronomie, Carrefour România, pentru retail.ro.

Pentru a ajunge pe mesele câtor mai mulți români, Carrefour oferă posibilitatea de a plasa comenzi direct în magazin cu 24 de ore înainte. Cu toate acestea, majoritatea clienților preferă să își cumpere produsele direct din magazin, unde stocurile sunt suficiente pentru a satisface cererea din această perioadă.

Odată cu achiziția operațiunilor Romania Hypermarche SA, Carrefour ajunge la aproximativ 450 de magazine, în 113 orașe din țară și ajunge în top trei jucători de pe piața de retail din România, fiind unul dintre angajatorii de top certificat pentru peste 17.000 de angajați.

Citeste si:
Carrefour a deschis cel de-al 57-lea hipermarket din țară
Carrefour a deschis cel de-al 57-lea hipermarket din țară
Retail.ro /  Retail.ro /  Interviuri și Analize /  Încă e mai e timp! Târg de cozonaci la Carrefour: ce producători și prețuri găsim