Lectură de 4 minute

19 Jun 2024 - Interviuri și Analize

Fotoreportaj | Cum arată noul Leroy Merlin, relocat în Electroputere Parc Craiova

Mădălina Dinu

Abonează-te pe  

Leroy Merlin, retailer specializat în construcții, decorațiuni și grădinărit, a inaugurat, pe 19 iunie, noul magazin din Electroputere Parc Craiova, relocat în același centru comercial, pe o suprafață extinsă. Investiția totală în procesul de relocare se ridică la 2 milioane euro, într-un spațiu cu 16% mai mare, în special în zonele dedicate materialelor de construcții și de grădină. 

 

Sursa foto: Leroy Merlin/ retail.ro

Sursa foto: Leroy Merlin

Magazinul, poziționat pe Calea București nr. 80 B, este deschis publicului de luni până sâmbătă, în intervalul 07:00-21:00, și duminica între 08:00 și 20:00.

Potrivit lui Ionel Badea, retail store manager al Leroy Merlin Electroputere, cele mai căutate produse din regiune sunt articolele de decorațiuni, precum corpuri de iluminat, draperii, lenjerii și alte mici obiecte decorative. Astfel, craiovenii vor avea acces mult mai ușor la această zonă, fiind situată chiar la intrarea în magazin.

Sursa foto: retail.ro

Citeste si:
Spaniolii investesc 10 milioane de euro în România: Miroslava va avea cea mai modernă fabrică de detergenți din Europa de est 
Spaniolii investesc 10 milioane de euro în România: Miroslava va avea cea mai modernă fabrică de detergenți din Europa de est 

De asemenea, magazinul este împărțit în trei zone: zona de proiect, zona tehnică și zona de decorațiuni. În plus, suprafața noii unităti este cu aproape 3.000 de metri mai mare decât vechea unitate.

Suprafața zonei de materiale de construcții este cu aproape 1.000 de metri pătrați mai mare decât în vechiul magazin, fiind cel mai solicitat departament de către clienți. Am mărit numărul de produse cu încă trei referințe pentru fiecare categorie”, a mai spus Ionel Badea.

Sursa foto: retail.ro

Mai mult decât atât, odată cu deschiderea noii unități, retailerul a adăugat o gamă variată de produse. Astfel, în zona de bucătării, au fost adăugate un total de 14 modele, față de cele șase modele disponibile la vechea locație.

Noul Leroy Merlin din Electroputere Parc are suprafață totală de 14.750 metri pătrați, față de 12.600 metri pătrați anterior, numără circa 400 de locuri de parcare și un personal format din 160 de angajați.

În noul magazin de DIY, craiovenii vor avea acces la o ofertă cu produse din categorii variate, de la materiale de construcții, grădinărit, decorațiuni, sanitare, unelte, produse pentru renovarea casei, sau soluții pentru proiecte de casă – băi și bucătării etc.

Clienții vor avea acces inclusiv la showroom-ul de bucătării care prezintă și gama DELINIA ID, marcă proprie Leroy Merlin, concept extins în toate magazinele din țară.

Totodată, cei care vor păși pragul Leroy Merlin Craiova vor avea la dispoziție toată gama de servicii și soluții utile, specifice magazinelor Leroy Merlin, de la serviciul de ferestre PVC la comandă, la cel de configurare 3D a bucătăriei, montaj al bucătăriei, plata în rate cu cardul de debit sau serviciul de finanțare prin partenerul Oney.

Motivul principal pentru care am decis relocarea din Electroputere Parc a fost feedback-ul primit de la craioveni. Așa că ne-am dorit să le punem la dispoziție un spațiu mai generos, cu focus pe zone cheie de achiziție – de la materiale de construcții, la grădină și proiecte pentru casă. În plus, ne-am asigurat că le oferim în continuare toate serviciile și soluție specifice Leroy Merlin, de la comandă online, la cea telefonică sau de rezervare și ridicare din magazin.

Mathieu Bauduin, CEO Leroy Merlin România

În continuare, zona de DRIVE IN permite accesul cu mașina în zona materialelor de construcții, achiziția fiind mai eficientă pentru clienți. În plus, clienții pot apela la serviciul de retragere marfă pentru o varietate de produse grele precum gresie, faianță, parchet, bucătării, sanitare. Astfel, după ce au fost alese, produsele vor fi aduse direct la mașina clientului de către angajați.

Sursa foto: retail.ro

Două noi magazine în București, în 2025

În altă ordine de idei, deschiderea magazinului din Pitești este programată pentru luna octombrie a acestui an. Proiectul Pitești Shopping Park este amplasat în partea de nord a orașului Pitești, în cartierul Găvana, şi va avea o suprafață închiriabilă de 22.000 metri pătrați. Mai mult, până în 2025 vor fi deschise încă două magazine Leroy Merlin în Capitală, în zona Lujerului și Pantelimon.

Anul acesta vom deschide magazinul din Pitești, cel de-al 22-lea magazin din România, iar de anul viitor vor fi deschise încă două noi magazine în București, în zona Lujerului și Pantelimon. Pe viitor vom avea multe alte proiecte de dezvoltare în România”, a declarat Mathieu Bauduin, CEO Leroy Merlin România, pentru retail.ro.

În România funcționează 21 magazine Leroy Merlin, cu aproape 3500 de angajați în 15 orașe: București, Cluj-Napoca, Craiova, Ploiești, Brașov, Constanța, Sibiu, Suceava, Târgu Mureș, Bacău, Iași, Timișoara, Oradea, Târgoviște și Arad.

Retail.ro /  Retail.ro /  Interviuri și Analize /  Fotoreportaj | Cum arată noul Leroy Merlin, relocat în Electroputere Parc Craiova