Lectură de 2 minute

12 Jan 2024 - Interviuri și Analize

Bambus, alge de mare și in: ce se poartă în 2024 în materie de design interior și decorațiuni

Mădălina Dinu

Abonează-te pe  

Tendințele de top în materie de design interior pentru 2024 variază de la funcțional la extravagant. În acest sens, reprezentanții JYSK au detaliat pentru retail.ro ce se poartă anul acesta în materie de design și decorațiuni. 

Sursa foto: JYSK

JYSK își înnoiește sortimentul în fiecare an, iar fiecare categorie de produse este îmbunătățită și reîmprospătată, în funcție de trendurile anuale și de feedback-ul clienților. Astfel, compania a precizat că la începutul anului 2024 va anunța cele două noi trenduri de decorațiuni JYSK, care vor înlocui trendurile din 2023, Release și Belonging.

Trendurile sunt stabilite de către un departament special al JYSK, iar acestea includ o anumită paletă de culori și anumite forme, dar și produse din anumite materiale, cum ar fi ratan sau metal.

Cum ne decorăm casa și grădina în 2024

„La începutul fiecărui an, JYSK prezintă trendurile pentru anul respectiv. Aceste trenduri stau la baza noilor produse care intră în sortiment, sunt stabilite de departamentul nostru de Range and Design, în funcție de noile tendințe prezentate la târguri internaționale de design, și sunt menite să îi inspire pe clienți în amenajarea și decorarea casei”, au declarat reprezentanții JYSK.

Pentru anul 2024, tendințele includ produse din materiale naturale, bambus, alge de mare, sticlă sau in, acestea fiind materiale care ne ajută să ne apropiem mai mult de natură. Pentru una dintre tendințe, culorile sunt inspirate de răsăriturile și apusurile de la malul mării: portocaliu deschis, bleumarin, bej, latte, albastru deschis.

Cealaltă tendință vine cu un amestec de culori variate, mai puternice: oliv, cărămiziu, rose, verde și galben. Noile sortimente de textile și decorațiuni pentru casă, vor putea fi achiziționate începând cu luna aceasta în magazinele JYSK.

Care au fost cele mai căutate produse JYSK în 2023

În topul celor mai bine vândute produse din gama JYSK de anul anterior, au fost setul de terasă ULLEHUSE, format din canapea colțar cu perne luxoase și masă de terasă, setul de dining EJBY, format din masă și patru scaune din lemn masiv de pin vopsit în alb, cu un aspect clasic, și colțarul extensibil VEJLBY, un produs foarte căutat, pentru că are și spațiu de depozitare și poate fi transformat în pat.

„Printre bestsellerele noastre se numără și produse pentru dormitor, cum sunt plapuma și perna TRONFJELLET, salteaua Gold F30 din spumă cu memorie și salteaua Gold S70 cu arcuri împachetate individual și spumă cu memorie”, au mai spus reprezentanții companiei.

Citeste si:
Două dintr-o lovitură: JYSK deschide două magazine noi și ajunge la 140 de unități în România
Două dintr-o lovitură: JYSK deschide două magazine noi și ajunge la 140 de unități în România

Retail.ro /  Retail.ro /  Interviuri și Analize /  Bambus, alge de mare și in: ce se poartă în 2024 în materie de design interior și decorațiuni