Lectură de 2 minute

07 Mar 2024 - Interviuri și Analize

Ați poftit la mucenici? 5 locuri unde-i găsim pe cei mai pufoși și însiropați din oraș

Mădălina Dinu

Abonează-te pe  

Fie că ne place să perpetuăm tradițiile sau nu, cu siguranță că mucenicii aromați, însiropati și copți în cuptor nu vor lipsi de pe mesele pofticioșilor. retail.ro a aflat și unde puteți comanda mucenici delicioși, recomandați de cumpărători. 

Sursa foto: Shutterstock

Brutăria Maria Ioana

Brutăria Maria Ioana se află în apropiere de Bucur Obor, iar acest spațiu comercializează mucenici din aluat de cozonac, cu mult unt și gălbenuș, botezați din abundența cu sirop din miere, apoi unși cu miere și presărați cu nucă macinată. Pofticioșii îi pot cumpăra cu 12 lei bucata.

Sweet Ella

Tot din minunatul aluat de cozonac găsim și la Sweet Ella mucenicii. Din cofetaria de pe strada Gheorghe Pop de Băsești, putem achiziționa (sau comanda) mucenicii moldovenești (200 de gr.) cu 20 de lei.

Pain Plaisir

Umblă vorba în târg că la Pain Plaisir găsim printre cei mai buni mucenici copți, din aluat de patiserie, cu miere și brodați cu nucă. Îi găsiți pe Kiseleff (Barbu Delavrancea 1), Floreasca (Puțul lui Zamfir 60), în George Enescu 25 sau în Bucureștii Noi, pe Jiului 8.

Zexe Braserie

Dacă ești muntean adevărat, sigur vei găsi la Zexe Braserie tradiționalii mucenici muntenești, în zeamă, cu nuci caramelizate din abundență și aroma inconfundabilă. Îi găsiți pe Aviatorilor 65.

Citeste si:
Fondatoarea Sweet Ela, contabila care a creat un business pornind de la tortul fiului său
Fondatoarea Sweet Ela, contabila care a creat un business pornind de la tortul fiului său

B&B Home Bakeri

Pentru cei mai rebeli, B&B Home Bakeri au pregătit și varianta de mucenic învelit în ciocolată. Produsele le găsiți în Bragadiru, pe Șos.Alexandriei 218, în București, pe Str.Năzuinței 10 sau pe Str.Mihail Sebastian 37C.

Retail.ro /  Retail.ro /  Interviuri și Analize /  Ați poftit la mucenici? 5 locuri unde-i găsim pe cei mai pufoși și însiropați din oraș