Lectură de 2 minute

05 Jul 2023 - Interviuri și Analize

Articole vestimentare și accesorii care nu ar trebui să-ți lipsească din valiza pentru vacanță

Mădălina Dinu

Abonează-te pe  

O rochie, un pareo sau o geantă de plajă sunt câteva dintre lucrurile utile care îți vor îmbunătăți ținutele pentru vacanță. Firește, există mii de opțiuni, dar iată o listă cu cele mai potrivite și, mai ales, în vogă, articole vestimentare și accesorii care nu ar trebui să lipsească din valiza ta, în 2023.  

 

Sursa foto: Pixabay

O rochie de seară care îți pune în evidență bronzul

Pentru vremea caldă, cu cât mai puține haine, cu atât mai bine. Și tocmai de aceea rochiile sunt aliați de nădejde în valiza de vacanță (și pentru că ocupă puțin spațiu). Această rochie portocalie de la Pull&Bear îți va pune în evidență bronzul, chiar și în primele zile de plajă. (Preț: 159,90 de lei).

Sursa Foto: ZalandoSursa foto: Zalando

O geantă de plajă

Zilele nesfârșite de plajă care se termină cu cocktailuri pe plajă te obligă să îți cari (aproape) toată garderoba în spate. O geantă din iută cu căptușeală din bumbac este potrivită pentru orice ai nevoie: un prosop, șlapii și obiectele tale esențiale de frumusețe. Mango are una de mărime medie, cu mânere scurte, la prețul de 169,99 lei.

Sursa foto: Zalando

Un pareo care se transformă în rochie

Un pareo care se transformă în rochie, sau chiar în prosop într-o situație de criză, este aliatul tău în cele mai lungi zile de plajă. Pe site-ul Factcool poți achiziționa acest pareo cu franjuri, cu noduri, disponibil în trei variante: negru, portocaliu și verde oliv. Poate fi achiziționat la prețul redus de la 136 de lei la 47 de lei.

Sursa Foto: Factcool

Citeste si:
Sfaturi de la expert: Cum recunoști o geantă de designer falsificată
Sfaturi de la expert: Cum recunoști o geantă de designer falsificată

Sursa foto: Factcool

O cămașă de in

Această piesă vestimentară formală nu va rămâne în garderoba ta atunci când evadezi de la birou la plajă, ci o vei reinventa în toiul verii. Oysho are cămașa de in ideală pe care să o porți ca rochie peste bikini sau combinată cu o fustă croșetată (un alt element esențial al tău). Poate fi comandată de pe Zalando cu 249,90 de lei.

Retail.ro /  Retail.ro /  Interviuri și Analize /  Articole vestimentare și accesorii care nu ar trebui să-ți lipsească din valiza pentru vacanță