Lectură de 2 minute

15 Jun 2021 - Interviuri și Analize

Altex deschide șase magazine noi, lansează aplicația pentru telefon și un marketplace

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Altex, companie electro-IT din România, va deschide până la finalul anului șase magazine noi și le va moderniza pe cele existente, a declarat Edvin Abdulachim, director comercial al Altex în cadrul webinarului retailTalks: Digitalizarea în retailul din 2021, organizat de Retail.ro. În plus, compania pregătește lansarea marketplace-ului și a unei aplicații pentru mobile.

Compania va moderniza magazinele existente și pregătește construirea a încă șase spații comerciale.

Se vor implementa serviciile în magazinele nou-deschise și începem să modernizăm și remodelăm magazinele deja existente în funcție de obiectivele pentru acel spațiu. (...) Magazinele sunt prioritizate în funcție de localitate, de mărime și de importanță. Avem un număr de magazine pe care le deschidem, vreo 5-6 magazine noi în funcție de evoluția dezvoltatorilor. Vrem să modernizăm cel puțin 10 magazine, dar mai avem și modernizări punctuale și anume implementarea în toate magazinele a etichetelor electronice și digitalizarea cu ecrane de semnalizare’’, a declarat Edvin Abdulachim în cadrul webinarului retailTalks.

Bugetul estimativ pentru modificări și noile implementări se ridică la 20 de milioane de euro, bani ce vor fi investiți până la finalul anului.

Altex lansează aplicație de mobile pentru cumpărători

Întrebat dacă a luat în considerare și lansarea unei aplicații pe telefon pentru cumpărători, directorul comercial al companiei a precizat că este în lucru și va fi gata până la finalul anului.

,,Ne-am gândit și la lansarea unei aplicații. Este în dezvoltare și în curând va ieși pe piață. Am tot încercat diverse variante, dar nu i-am dat drumul până nu am observat că este ceea ce caută clientul. Ne-am gândit să răspundă nevoilor utilizatorului final și nu intereselor companiei. Deci da, în curând va fi lansată aplicația Altex, anul acesta. Aplicația va avea funcționalități omnichannel, iar investiția într-o astfel de aplicație este una continuă și poate să însumeze milioane de euro pe termen lung'', a declarat oficialul companiei.

Altex pregătește un marketplace

Compania electro-IT din România va implementa un marketplace pentru clienți.

,,Platforma Markeplace a Altex este în lucru. Este nevoie de o atenție deosebită pentru că oamenii asociază de multe ori platforma cu brandul și atunci trebuie să oferi aceleași servicii pentru platformă ca cele pe care le oferi pentru brand, altfel poate deveni un deserviciu pentru brandul inițial’’, a mai precizat Edvin Abdulachim în cadrul retailTalks, fără să ofere și o dată finală la care proiectul va fi gata.

Citeste si:
evoMAG: Românii optează din ce în ce mai mult pentru asigurare pentru produsele comandate
evoMAG: Românii optează din ce în ce mai mult pentru asigurare pentru produsele comandate

Altex România este o companie de pe piața de retail, cu 125 de magazine deschise în țară.

Webinarul retailTalks: Digitalizare în retailul din 2021 a fost susținut de Altex și eSolutions.

Retail.ro /  Retail.ro /  Interviuri și Analize /  Altex deschide șase magazine noi, lansează aplicația pentru telefon și un marketplace