Lectură de 2 minute

06 Jul 2023 - Interviuri și Analize

5 locuri cu lavandă de pe lângă București

Mădălina Dinu

Abonează-te pe  

Lanurile de lavandă sunt spectaculoase, au darul de a induce un sentiment de calm și o stare de beatitudine pe care rareori avem ocazia de a le experimenta. Din fericire, acum ne putem bucura de ele și în apropiere de București, nu doar în Provence și Toscana. Iată cinci locuri unde poți vizita plantații de lavandă.
 

 

Sursa foto: Unsplash

Livada cu Lavandă - Podișor, județul Giurgiu

Situată la aproximativ 35 de km de Bucureşti, în Podișor, la Livada cu Lavandă turiștii pot admira câmpul de lavandă de la înălțime. Zborul cu balonul costă 150 de lei, cu mențiunea că locurile sunt limitate și programarea este o cerință obligatorie. Zborul durează circa 10-12 minute. Dacă vrei doar să vizitezi plantația de lavandă, intrarea este liberă.

Atelierul de Lavandă - Teiu, județul Argeș

De la Atelierul de Lavandă poți cumpăra aranjamente florale cu lavandă, flori de bumbac și spice de grâu. Totuși, proprietarul acestui câmp de lavandă precizează că este necesar ca vizita să fie anunțată din timp.

Lavandă Pitești - Strada Marin Preda 204

În această grădină, situată în Pitești, sunt organizate deseori ședințe foto. De obicei, oamenii vin în acest loc pentru a petrece câteva ore în aer liber. De asemenea, aici te poți relaxa la umbră în timp ce savurezi o limonadă sau o cafea.

Grădina de Lavandă - Țipărești, Prahova

La Grădina de Lavandă te poți bucura de concerte în aer liber, seri de dans și workshop-uri cu și despre spiritualitate - toate în lanul de lavandă.

Citeste si:
Ahold Delhaize, proprietarul Mega Image, caută IT-iști în România și deschide un hub tehnologic în București
Ahold Delhaize, proprietarul Mega Image, caută IT-iști în România și deschide un hub tehnologic în București

Programul de vizită: zilnic în intervalul orar 10.00-20.00

Preț intrare:

  • Adult: 10 lei
  • Copii sub 10 ani: Gratuit

Grădina Magică a Lavandei - Urlați, Prahova

Situată la aproximativ 75 de km de București, grădina este integrată într-o mică ferma, printre alte flori și pomi fructiferi.

Există și o taxă de acces de 30 lei, iar uneori sunt organizate și evenimente pentru copii.

Retail.ro /  Retail.ro /  Interviuri și Analize /  5 locuri cu lavandă de pe lângă București