NISSA in Brasov

NISSA promoveaza dress-code-ul pentru finete, tinutele sunt revitalizate prin volume cu detalii simbolice, semnificative si culori care le scot din anonimat si le plaseaza intr-o sfera de high fashion. Realizate din materiale delicate, pretioase, in tonuri calde, colectiile ies in evidenta prin croiala si detaliile elaborate, punand accent pe accesoriile realizate manual. Linii feminine, croiala impecabila, complexitatea designului si a printului, a atentiei deosebite in alegerea materialelor, permit expresia totala a corpului feminin.

Diversitatea pieselor din colectiile NISSA, variatiile de culoare si croiala fina permit ca acestea sa fie purtate cu usurinta de doamne si deopotriva de domnisoare increzatoare, toate capatand un aer aparte potrivit oricarui tip de personalitate feminina.

Magazinele Nissa intampina clientii cu un design glamour, cu tinute de zi si de seara pentru doamne, dar si o colectie speciala pentru micutele domnisoare.

Cataloage magazine NISSA in Brasov

Momentan nu sunt cataloage disponibile de la NISSA.

Iti recomandam urmatoarele cataloage de la locatii din Brasov.

Lista completa de cataloage NISSA »

Adrese magazine NISSA in Brasov

Adrese si informatii de contact magazine NISSA, programul de functionare si orarul de lucru NISSA pentru magazinele din Judetul Brasov.

NISSA Brasov

Str. Republicii (colt cu str. Michael Weiss, nr. 20)
Brasov, Brasov

Lista completa magazine NISSA »

Harta magazine NISSA in Brasov

Harta Brasov »

Toate cataloagele, reducerile si ofertele de moda din Brasov »

Noutati NISSA Brasov

eMAG vrea sa atinga 7,5 milioane euro cu gama fashion si lanseaza un brand propriu

eMAG vrea sa atinga 7,5 milioane euro cu gama fashion si lanseaza un brand propriu

31 Martie 2015 • eMAG.ro a inceput sa vanda imbracaminte , incaltaminte si accesorii , odata cu lansarea categoriei Fashion, pentru care estimeaza vanzari de 7,5 milioane euro in primul an, si lanseaza si un...

Recomandari cataloage Brasov

Cataloage si oferte din Brasov »