Chicco in Bucuresti

Chicco, brand italian cu o vechime de cateva decenii, este specializat in lucrusoare pentru copii si mamici. De la haine, echipamente pentru sugari si copii mici, carucioare, produse pentru ingrijirea bebelusilor, jucarii, scaune de masine, si multe altele, toate isi asteapta cumparatorii.

Avand la baza dezvoltarea de concepte noi pentru a usura meseria de mama, Chicco te intampina cu idei si solutii practice pentru ingrijirea si rasfatul copilului tau. Si pentru ca cei de la Chicco se preocupa si de mamici, femeile gravide gasesc in magazinele brandului, consultanta, sfaturi si produse indispensabile pentru viitoarele atributii.

Produse cosmetice pentru viitoarele mame, produse parafarmaceutice, cosmetice speciale pentru nou-nascuti, accesorii puericultura. Toate sunt disponibile la preturi incredibil de mici in magazinele Chicco.

Cataloage marketuri Chicco in Bucuresti

Momentan nu sunt cataloage disponibile de la Chicco.

Iti recomandam urmatoarele cataloage de la locatii din Bucuresti.

Lista completa de cataloage Chicco »

Adrese marketuri Chicco in Bucuresti

Adrese si informatii de contact marketuri Chicco, programul de functionare si orarul de lucru Chicco pentru magazinele din Bucuresti.

Chicco Bucuresti

Str. Ceaikovski, nr. 7
Sector 2, Bucuresti

Lista completa marketuri Chicco »

Harta marketuri Chicco in Bucuresti

Harta Bucuresti »

Toate cataloagele, reducerile si ofertele de marketuri din Sector 2 »

Noutati Chicco Bucuresti

Remedii farmaceutice impotriva intepaturilor de insecte

Remedii farmaceutice impotriva intepaturilor de insecte

4 August 2017 • In sezonul canicular nu trebuie sa iti faci griji pentru ingrijirea pielii doar de razele solare. Muscaturile de insecte sunt neplacute si inestetice, putand cauza probleme serioase. De aceea...

Maxi Toys aduce jucarii in centrul ParkLake

Maxi Toys aduce jucarii in centrul ParkLake

1 Septembrie 2016 • Reteaua de magazine Maxi Toys, specialiazata in comercializarea de jucarii si produse pentru copii, adauga inca o locatie in Bucuresti, odata cu deschiderea din ParkLake.