Se incarca...
Catalogul Kika se incarca imediat...

Kika

Catalog kika 1-31 mai 2020 home&deco "Amenajeaza un dormitor cu stil": mobila pentru casa

Catalog mobilier Kika valid in perioada 1 Mai - 31 Mai 2020.

Catalog kika 1-31 mai2020 home&deco "Amenajeaza un dormitor cu stil": ai 10% reducere la achizitionarea unui set format din canapea si biblioteca living!

Catalog kika 1-31 mai 2020 home&deco "Amenajeaza un dormitor cu stil" - ai preturi mici la seturi formate din canapele, biblioteci, paturi si mobila pentru living!

Catalogul si oferta este disponibila in Kika Mobilier din Bucuresti, Ilfov.

Pentru oferte suplimentare la mobilier consulta oferta disponibila in cataloagele Kika si categoria mobilier.

Catalogul a fost publicat pe 1 Mai 2020 cu ofertele complete la mobilier, decoratiuni si home&deco disponibile in mobilier Kika.Catalogul prezinta ofertele, reducerile si promotiile mobilier Kika pentru urmatoarele categorii de produse:Saltele, Mobila, Dormitor, Canapele, Fotolii, Dulap, Pat, Sifonier, Home&deco, Noptiera.

Despre Kika

Kika se numara printre cei mai mari comercianti de mobilier si decoratiuni din Europa. Grupul Kika este 100% o afacere de familie. Clientii beneficiaza de o oferta bogata de produse, incepând de la accesorii practice pana la solutii complete de amenajare premium. Sub motto-ul „Totul sub acelasi acoperis", Kika ofera si servicii de tipul livrare, montare, masurare, proiectare, preluare de mobilier vechi si multe altele.

Oferta din catalogul Kika include

Produse din catalogul Kika include

Disponibil in Magazine mobilier Kika

Bucuresti: Kika Theodor Pallady, Bucuresti »

Blvd. Theodor Pallady nr. 51D
Sector 3, Bucuresti

Ilfov: Kika strada Comertului, Bucuresti »

Str. Comertului, nr. 1
Domnesti, Ilfov


Catalogul cu oferte mobilier Kika prezinta preturi si promotii valabile in perioada 1 Mai - 31 Mai 2020 din judetele Bucuresti, Ilfov pentru urmatoare categorii de produse Mobila dormitor, Lustre, Lustre metalice, Mobila sufragerie, Mobila living, Dulapuri, Depozitare, Corpuri de lluminat, Plafoniere metalice, Paturi, Plafoniere, Electrice, Dormitoare, Dulap, Decoratiuni, Textile casa, Masa, Noptiere, Rame dulap, Comode dormitor, Vitrine, Dulapuri cu usi glisante, Proiectoare metalice, Proiectoare, Ornamente, Dining, Scaun, Canapele, Dulap baie, Biblioteci.