Ambient in Mures

Ambient este distribuitorul de incredere pentru materiale de constructii, finisaje si amenajari interioare. Principala preocupare a angajatilor din magazinele Ambient este sa te ajute sa finalizezi cele mai indraznete proiecte, cu o investitie mica. Pentru amenajarea sau reamenajarea locuintei, a gradinei sau a vreunui centru de afaceri, Ambient iti pune la dispozitie sfaturi practice si produse de calitate. Mizand pe profesionalism, Ambient este eficient in oferirea celor mai bune servicii si solutii in domeniul constructiilor. La capitolul bricolaj, Ambient bifeaza tot ce ai nevoie: materiale de constructii (armatura, profile, zidarie, hidroizolatie, structuri hale, izolante, table, sisteme de acoperisuri), produse pentru gradinarit (pompe, hidrofoare, produse camping, plante, irigatii, decorative, garduri, mobilier gradina), finisaje (parchet, placari, electrocasnice, articole iarna, usi, tavane, vopsele, feronerie, menaj) scule si utilaje, instalatii (sanitare, canalizari, termice, electrice).

Cataloage casa si gradina Ambient in Mures

Lista completa de cataloage Ambient »

Adrese casa si gradina Ambient in Mures

Adrese si informatii de contact casa si gradina Ambient, programul de functionare si orarul de lucru Ambient pentru magazinele din Judetul Mures.

Ambient Sighisoara

Str. Baratilor, nr. 2
Sighisoara, Mures

Ambient Targu Mures

Str. Depozitelor, nr. 45-47
Tg Mures, Mures

Lista completa casa si gradina Ambient »

Harta casa si gradina Ambient in Mures

Harta Mures »

Toate cataloagele, reducerile si ofertele de casa si gradina din Tg Mures »

Noutati Ambient Mures

Topul celor mai mari retaileri in bricolaj!

Topul celor mai mari retaileri in bricolaj!

11 Iunie 2014 • In anul 2013 au fost multe schimbari in piata de bricolaj, prin achizitiile din industrie, dar mai ales evolutia pe piata de profil. Nici sectorul DIY nu a fost unul lipsit de surprize anul...

Recomandari cataloage Mures

Cataloage si oferte din Mures »