Lectură de 3 minute

11 Dec 2018 - Știri și Noutăți

Amenajarea unui acvariu si camera copiilor, proiectele lunii decembrie la HORNBACH

Abonează-te pe  

HORNBACH, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de constructii si gradinarit, ofera clientilor sai o gama completa de articole destinate amenajarii acvariilor, alaturi de recomandarile avizate ale consultantilor specializati. Totodata, HORNBACH pune la dispozitia clientilor sai articole creative si utile pentru amenajarea camerei copilului.

Mugurel-Horia Rusu, Director General HORNBACH Romania a declarat: „Acvariile pot reprezenta o bucurie atat pentru cei mici, cat si pentru adulti. Pentru a raspunde tuturor preferintelor clientilor, portofoliul HORNBACH inglobeaza seturi complete de acvarii, ideale pentru incepatori, dar si pentru profesionisti. Pentru amenajarea acestora, consultantii nostri din reteaua de magazine sunt pregatiti cu sfaturi si recomandari specializate in acest sens“.

Astfel, cei care doresc sa achizitioneze un acvariu pot gasi in magazinele HORNBACH urmatoarele tipuri:
  • seturi complete, cu tot ce este necesar pentru un start in domeniul acvaristicii, ideale pentru incepatori si copii
  • nano cuburi - acvarii de dimensiuni mici, potrivite pentru profesionisti, acestea necesitand o ingrijire deosebita
  • ansambluri de acvarii - solutia ideala pentru persoanele pragmatice, fiind compuse dintr-un acvariu si o comoda, in partea de sus regasindu-se acvariul, iar jos - hrana si elementele auxiliare ansamblului.

Cum sa alegi acvariul pentru camera: sfaturi de la Hornbach

Potrivit specialistilor HORNBACH, elementele care solicita o atentie deosebita pentru amatorii de acvarii sunt amplasarea, popularea si ingrijirea periodica a acvariului, precum si satisfacerea nevoilor specifice speciilor care il populeaza.

Asadar, inainte de a alege acvariul trebuie masurata cu precizie zona unde va fi amplasat, iar usa sau fereastra nu trebuie sa se afle in apropierea acestuia. Totodata, una dintre cele mai frecvente erori in acvaristica este suprapopularea acvariului. Astfel, pentru a calcula corect numarul de pesti care poate fi integrat, trebuie cunoscute dimensiunile pe care acestia le vor atinge la maturitate. In principiu, ecuatia folosita pentru evitarea acestui impediment este 1 cm de peste la 1 litru de apa.

Ingrijirea periodica (cuprinde filtrarea si ventilarea suficienta, schimbarea partiala a apei, curatarea periodica a substratului, fertilizarea regulata a plantelor si testarea apei) trebuie avuta in vedere la fiecare doua saptamani. Totodata, specialistii HORNBACH recomanda evitarea variatiilor de temperatura, folosirea hranei adecvate fiecarei specii, precum si o atentie sporita acordata speciilor de pesti care nu se pot tolera reciproc.

Inspiratie creativa de la HORNBACH pentru amenajarea camerei copiilor

Sezonul sarbatorilor de iarna poate fi un prilej potrivit pentru amenajarea camerei copiilor. Asadar, in magazinele HORNBACH, parintii pot gasi o multitudine de articole care le pot oferi inspiratie in acest demers creativ. Spre exemplu, se pot folosi diverse tematici si stiluri, obtinand astfel spatii pline de culoare si elemente fabuloase.
In magazine au fost create doua stiluri de camere, pentru copii mici, dar si pentru cei mari, pentru fete si pentru baieti, in care sunt prezentate articole si accesorii ce acopera toate preferintele de amenajare, in scopul crearii unui mediu sanatos, al unui ambient placut si al unui spatiu creativ.
Astfel, HORNBACH propune mai multe feluri de mochete, diverse tipuri de tapet si perdele, corpuri de iluminat, articole pentru reglarea luminozitatii din camera pe timp de zi (rulouri), precum si obiecte decorative (tablouri si perne).
Pentru crearea unui mediu sanatos, specialistii HORNBACH recomanda vopseaua minerala pe baza de silicati „Silikatfarbe Innen“, cu PH ridicat care previne aparatia mucegaiului, are emisii reduse si este potrivita persoanelor alergice. Alte doua tipuri speciale de vopseluri sunt indicate pentru incurajarea activitatilor creative: vopseaua magnetica si vopseaua cu efect de tabla de scris, pe care pot fi realizate colaje grafice sau pe baza de magneti.
Pentru mai multe sfaturi legate de ingrijirea acvariilor, dar si de amenajare a camerelor dedicate copiilor, in magazinele HORNBACH, in cele doua zone special amenajate cu proiecte, consultantii vor oferi informatii avizate, pe tot parcursul lunii decembrie.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Amenajarea unui acvariu si camera copiilor, proiectele lunii decembrie la HORNBACH