Viitorul magazin Marks & Spencer urmeaza sa se deschida in aceasta toamna

Publicat pe 10 Iulie 2019 in Stiri si noutati

Voici la Mode, unul din liderii de business ai industriei de fashion retail din Cipru si detinatorul francizei Marks & Spencer in Romania, anunta incheierea parteneriatului cu proiectul mixt Iulius Town Timisoara, in urma caruia urmeaza sa deschida in orasul de pe Bega primul magazin Marks & Spencer. Voici La Mode intentioneaza sa-si extinda reteaua de magazine si implicit sa deschida noi magazine in locatii premium, consolidand prezenta brandului britanic pe piata din Romania.

Viitoarea destinatie de shopping din Timisoara este programata a se deschide in toamna acestui anin Iulius Mall, parte a proiectului mixt Iulius Town. Unitatea M&S va avea peste 1.000 de metri patrati si va include toate diviziile de clothing: imbracaminte pentru femei, barbati, copii si lenjerie, precum si articole pentru casa.

Suntem bucurosi sa anuntam acest parteneriat care va aduce brandul nostru fanion mai aproape de comunitatea M&S din Timisoara. Partenerul nostru a fost de mare ajutor si le multumim pe aceasta cale ca ne este alaturi, intentia noastra fiind aceea de a continua sa ne extindem operatiunile si de a deschide noi magazine in locatii premium din tara. Acest fapt va aduce beneficii si pentru fanii produselor noastre Marks & Spencer, care se remarca prin design si calitatea materialelor folosite, adaptate pietei locale” a declarat Evie Filissiadi, General Manager Marks & Spencer Romania.
Investitia in noul magazin se ridica la aproximativ 1 milion EUR, la care se adauga stocul de produse in valoare de 0,5 milioane EUR si o echipa dedicata de experti formata din 17 membri, pregatiti sa ofere cele mai utile sfaturi viitorilor clienti.
Marks & Spencer este prezent pe piata din Romania din anul 2000, iar incepand cu luna septembrie 2017 functioneaza in sistem de franciza prin Voici La Mode Group, care a preluat 3 magazine Marks & Spencer in: Baneasa Shopping City, Plaza Romania si Bucuresti Mall, intentionand sa isi extinda operatiunile si sa deschida noi magazine in locatii premium din tara.

Mai multe despre

Mall, Iulius Mall, Marks & spencer romania

Recomanda

Comentarii: Viitorul magazin Marks & Spencer urmeaza sa se deschida in aceasta toamna