Lectură de un minut

10 Jul 2019 - Știri și Noutăți

Viitorul magazin Marks & Spencer urmeaza sa se deschida in aceasta toamna

Abonează-te pe  

Voici la Mode, unul din liderii de business ai industriei de fashion retail din Cipru si detinatorul francizei Marks & Spencer in Romania, anunta incheierea parteneriatului cu proiectul mixt Iulius Town Timisoara, in urma caruia urmeaza sa deschida in orasul de pe Bega primul magazin Marks & Spencer. Voici La Mode intentioneaza sa-si extinda reteaua de magazine si implicit sa deschida noi magazine in locatii premium, consolidand prezenta brandului britanic pe piata din Romania.

Viitoarea destinatie de shopping din Timisoara este programata a se deschide in toamna acestui anin Iulius Mall, parte a proiectului mixt Iulius Town. Unitatea M&S va avea peste 1.000 de metri patrati si va include toate diviziile de clothing: imbracaminte pentru femei, barbati, copii si lenjerie, precum si articole pentru casa.

Suntem bucurosi sa anuntam acest parteneriat care va aduce brandul nostru fanion mai aproape de comunitatea M&S din Timisoara. Partenerul nostru a fost de mare ajutor si le multumim pe aceasta cale ca ne este alaturi, intentia noastra fiind aceea de a continua sa ne extindem operatiunile si de a deschide noi magazine in locatii premium din tara. Acest fapt va aduce beneficii si pentru fanii produselor noastre Marks & Spencer, care se remarca prin design si calitatea materialelor folosite, adaptate pietei locale” a declarat Evie Filissiadi, General Manager Marks & Spencer Romania.
Investitia in noul magazin se ridica la aproximativ 1 milion EUR, la care se adauga stocul de produse in valoare de 0,5 milioane EUR si o echipa dedicata de experti formata din 17 membri, pregatiti sa ofere cele mai utile sfaturi viitorilor clienti.
Marks & Spencer este prezent pe piata din Romania din anul 2000, iar incepand cu luna septembrie 2017 functioneaza in sistem de franciza prin Voici La Mode Group, care a preluat 3 magazine Marks & Spencer in: Baneasa Shopping City, Plaza Romania si Bucuresti Mall, intentionand sa isi extinda operatiunile si sa deschida noi magazine in locatii premium din tara.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Viitorul magazin Marks & Spencer urmeaza sa se deschida in aceasta toamna