Lectură de un minut

28 Sep 2018 - Știri și Noutăți

Produsul Zarea 7 stele din portofoliul companiei - detalii

Abonează-te pe  

ZAREA 7 Stele este o bautura echilibrata cu un gust delicat si complex, cu finish prelungit, ce capteaza atentia celor mai exigenti cunoscatori, avand o culoare ambra aurie. Produsul face parte din portofoliul companiei romanesti Zarea. 

ZAREA 7 Stele este o bautura pe baza de distilat de vin invechit in butoaie de stejar, creata de un producator cu un secol de traditie si cu o istorie interesanta.

Povestea incepe in anii ’50, cand cele mai nobile bauturi se realizau la sectia ZAREA 5, sectia de „Coniacuri de calitate superioara” in care adevarati maestri ai gustului infrateau distilatul, alcoolul si maceratele naturale, desavarsindu-si talentele in arta bauturilor distilate. Zarea, Dunarea si Tomis sunt doar cateva dintre brandurile realizate in crama ZAREA, branduri medaliate in cadrul competitiilor internationale.

ZAREA 7 Stele este o bautura romaneasca cu traditie, fina si sofisticata. Aceasta experienta a gustului si a mirosului e ideala pentru a fi impartasita cu prietenii la masa de sarbatori, alaturi de povesti despre alte vremuri sau vesti proaspete despre ultimele realizari. Bautura este disponibila in magazine in variante premium, de 0,5L, 0,7L dar si intr-o cutie eleganta, gata pentru a fi oferita cadou, ZAREA Connaisseur cu 2 pahare elegante.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Produsul Zarea 7 stele din portofoliul companiei - detalii