Lectură de un minut

08 Feb 2019 - Știri și Noutăți

Noi linii de transport spre centrul comercial Baneasa Shopping City

Abonează-te pe  

Baneasa Shopping City anunta lansarea de catre STB a doua noi linii de transport in comun care leaga complexul comercial Baneasa de centrul capitalei si aeroportul „Henri Coanda”. 

 

Liniile 782 si 361 circula incepand din luna ianuarie 2019 si au fost create special pentru nevoile clientilor centrului comercial Baneasa Shopping City:

  • Linia 782 face legatura intre centrul comercial si aeroportul Otopeni si circula in toate zilele saptamanii cu o frecventa de 20 minute, intre orele 08:00 si 22:00, pentru statia din Baneasa, respectiv 08:30 si 22:30 pentru statia Sosiri Interne Aeroport. Linia este de tip expres si are statii doar la terminalele de Plecari/Sosiri de la aeroport, la primaria Otopeni si la centrul comercial Baneasa Shopping City.
  • Traseul liniei 361 leaga centrul comercial Baneasa Shopping City de Piata Unirii.
- Linia Complex Comercial Baneasa – Piata Unirii circula in toate zilele - saptamanii pana la ora 23:10 si are urmatoarele statii: Complex Comercial Baneasa - Aeroport Baneasa - Pod Baneasa - Gara Baneasa - Piata Presei - Muzeul Satului - Arcul de Triumf - Piata Victoriei - Piata Revolutiei – Palatul CEC - Palatul Parlamentului - Piata Unirii 2.
- Linia Piata Unirii – Complex Comercial Baneasa circula in toate zilele saptamanii pana la ora 22:35 si are urmatoarele statii: Piata Unirii 2 – Universitate - Piata Romana - Piata Victoriei - Piata Charles de Gaulle - Arcul de Triumf – Muzeul Satului - Piata Presei - Gara Baneasa - Pod Baneasa - Aeroport Baneasa - Complex Comercial Baneasa.
Centrul comercial Baneasa Shopping City este lider pe piata romaneasca de fashion si entertainment, oferind clientilor sai un mix unic de branduri, care poate satisface si cele mai exigente dorinte in materie de shopping, de la cele de renume international, la magazine ale designerilor romani, precum si o varietate de restaurante rafinate si cafenele. Centrul comercial include si o zona impresionanta de divertisment.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Noi linii de transport spre centrul comercial Baneasa Shopping City